Op de vrijdag komt er een wijziging in het buitensport rooster (judo) zodat we ook voor onze allerjongste jeugd (vanaf 3 jaar) een les kunnen verzorgen!  Let op, de roosterwijziging gaat deze vrijdag (12 maart) al in!

Ook de jongste kinderen weer in beweging:
Vanaf vrijdag 12 maart a.s. zullen we een extra les toevoegen aan het buitensportrooster.
Deze groep is speciaal voor de jongste jeugd (3 t/m 5 jaar).

Buitensportlessen (judo):
Aangepast rooster alleen op vrijdag:
Groep 1: jeugd 3 t/m 5 jaar               – 14.30 uur tot 15.00 uur
Groep 2: jeugd 6 t/m 8 jaar               – 15.00 uur tot 15.45 uur
Groep 3: jeugd 9 jaar en ouder         – 15.45 uur tot 16.30 uur

Buitensportlessen:
Ondanks dat we heel graag weer willen judoën laten de omstandigheden dit nog niet toe. Dit houdt echter niet in dat we stil gaan zitten. Het motto bij Dijkmansport is al jaren: je moet eerst een sportman/vrouw zijn voordat je een echte judoka kan worden. De buitensport lessen staan dan ook bol van conditionele, coördinatie oefen en spelvormen om een gezonde sportieve basis te vormen die voor elk kind gezond is.

Doe jij al mee?
Wie zien al veel kinderen die deelnemen door weer en wind deelnemen aan de buitenlessen! Heb jij al meegedaan? We weten dat er veel Dijkmansport-bikkels zijn daarom gaan de lessen door ongeacht de weersomstandigheden! Klik hier voor alle tijden en locaties.

Bingo:


Aanmelden kan via deze link. Dan ontvang je binnenkort een e-mail met daarin de link van Microsoft Teams en je persoonlijke bingo-kaart!

 

Buiten sporten:

Er zijn al veel Dijkmansporters die inmiddels buiten hebben gesport! Of het nou buiten fitness, dans of sport & spel was, we hebben heel veel positieve reacties ontvangen! Enorm bedankt, we doen ons best om zoveel sportieve activiteiten te organiseren in deze bijzondere tijd. Heb je een idee of opmerking? Stuur het naar info@dijkmansport.com

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

TEAM Dijkmansport