Fijne zomervakantie!

Dijkmansport zomervakantieNog anderhalve week en dan hebben we zomervakantie, zes weken om ons zelf op te laden.
Of je nu op vakantie gaat, een reis gaat maken of het huis een fikse beurt gaat geven, het is een periode waarin je de dagelijkse zaken even laat liggen en je prioriteit stelt aan andere zaken. 

Dijkmansport ervaart dit hetzelfde. Daar waar we vorig jaar rond deze periode de laatste eindjes nog aan het wegwerken waren van de aanbouw van de nieuwe groepsles-ruimte, is er dit jaar iets meer tijd voor ontspanning. Ik als eigenaar kijk voor de zomer altijd terug en laat het seizoen even de revue passeren. 

Seizoen 2018/2019 zit er op

Het seizoen 2018 /2019 is voor Dijkmansport een sportief en mooi seizoen geweest. Allereerst hebben we volop mogen genieten van de extra ruimte die we hebben gecreëerd. Dit gaf naast meer mogelijkheden ook meer ontspanning in het geheel. Denk daarbij vooral aan de extra ruimte in de koffiecorner! 

Fitness

In de fitness hebben we veel nieuwe leden mogen begroeten, deze afdeling groeit nog steeds en dat is een fijn compliment voor de fitness medewerkers. Een mooi voorbeeld hiervan is de groep “sportief afslanken”. Deze groep is ook na afloop van de cursus nog steeds gezamenlijk aan het trainen en hebben veel steun aan elkaar. 

Judo

De judoafdeling was ook het afgelopen seizoen een zorgenkindje. Door een tekort aan judo-leraren is het nauwelijks mogelijk de lesroosters te kunnen handhaven. Intern zijn we hard bezig om judoka’s op te leiden tot judoleraar. Dit proces duurt echter nog zeker twee jaar en tot die tijd moeten we roeien met de riemen die we hebben. Sportief gezien doen de judoka’s van Dijkmansport goed mee en worden er op de regionale, nationale en internationale toernooien de nodige prijzen gehaald. De interne clubtoernooien worden goed bezocht en vooral de lessen op het sportcentrum in Groningen draaien op volle kracht.

Dans

De dansafdeling is groeiende: 40 lessen per week, meer dan 400 kinderen en volwassen op les en een eindpresentatie die meer dan 2500!! toeschouwers trok. Het is bijna ongelofelijk wat er zich de afgelopen jaren heeft voltrokken binnen de dansafdeling. De verschillende dans docentes verdienen dan ook alle lof. We gaan ook het aankomende seizoen ongetwijfeld veel mooie momenten beleven, met als hoogtepunt de eindpresentatie voor de zomer van 2020.

Outdoor

De outdoor lessen (bootcamp, looptraining, kardingerun training, fietsen) hebben hun meerwaarde bewezen. Vanuit de looptraining heeft een grote groep zich voorbereid op de halve marathon van Haren. De bootcamp lessen hebben een vaste plek op het lesrooster. En de MTB-trainingsritten waren goed bezocht. 

Dijkmansport in beweging!

Dijkmansport blijft ook in het komende seizoen in beweging. In het aankomende seizoen gaan we, sportief afslanken, meer spelelementen brengen in het fitnessrooster, het Dijkmansport judotoernooi nieuw leven inblazen, en natuurlijk voortborduren op alle lessen en activiteiten die je de afgelopen jaren gewend bent.

In de zomervakantie hanteren we een aangepast groepslessen fitnessrooster (klik hier). Vanaf maandag 26 augustus gaan alle jeugdlessen weer van start. 

Namens team Dijkmansport wensen wij iedereen een fijne zomervakantie! 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur