Wensen of ideeën?

Hebben jullie ideeën en of wensen laat het ons weten!

Buitensporten

We zijn met zijn allen heerlijk buiten aan het trainen. De lessen gaan goed en het individueel trainen gaat als een speer. Een veel gehoorde opmerking is dat het buiten sporten super fijn is. Om de elementen niet helemaal hun gang te laten gaan hebben we een gezellige tent laten plaatsen die sporten in alle omstandigheden aangenaam maakt.

Of we komende zomer wel of niet naar binnen kunnen maakt niet uit, want trainen op de manier zoals we nu doen houden we in alle gevallen vast. We stappen uit onze comfortzone en de aangepaste trainingen doen ons allen goed! 

Wie denkt er met ons mee?

Om iedereen komende periode een passend aanbod te kunnen bieden draait onze creatieve geest overuren, wie denkt er met ons mee?
Heb je een leuk idee die je graag met ons wil delen, een les die in de 1,5 meter omstandigheden zou passen laat ons weten en wie weet staat jouw idee straks bij ons op de menukaart!! (martijn@dijkmansport.com).

NIEUW! Fitrun!

Alvast voor in de agenda: Zaterdag 4 juli 2020 Fitrun (tussen 09.00 uur en 13.00 uur). Een uitdagende hardloop / wandel route met uitdagende oefeningen voor jong en oud. Vanaf 8 juni meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven.

Outdoor Spinning – mei 2020

Plaats een reactie