Jeetje wat een enorme verrassing, we mogen weer binnen sporten! We kunnen weer optimaal werken aan onze gezondheid, alleen of gezamenlijk met onze trainingsmaatjes, op de judomat, in de danszaal, in de fitness of de buitenfitness en zelfs op spinningfiets! Wat een enorme opluchting!

Hoe gaan we het aanpakken:
Vanaf morgen 08.30 uur zijn we weer geheel geopend om te sporten. De jeugd kan weer naar de judo en/of danslessen. Ook voor iedereen die weer zin in heeft om in de fitness aan de slag te kunnen kan zonder te reserveren morgen tussen 08.30 uur en 14.30 uur trainen. Voor bezoekers boven de 18 jaar is een QR-code verplicht (gelukkig hebben de meeste leden deze code al gekoppeld aan hun ledenpas). Voor gebruik van de buitenfitness is de QR-code niet verplicht.

Groepslessen (volwassenen) vanaf aanstaande zondag:
Wat een mooi nieuws, we mogen ook weer groepslessen organiseren (zelfs in de avond!). We hebben zojuist het online reserveersysteem weer up to date gemaakt zodat er direct weer gereserveerd kan worden voor de lessen vanaf aanstaande zondag. Eventuele reserveringen kunnen in tijden zijn verschoven omdat we weer het oude rooster kunnen oppakken.

Waar moeten we rekening mee houden:
Dat we open kunnen is natuurlijk fantastisch maar we zien ook dat er net als in landen om ons heen de besmettingscijfers enorm stijgen. We verzoeken iedereen dan ook om de volgende voorzorgsmaatregelen goed in acht te houden om naast jezelf als ook je naasten goed te beschermen:

  • Bij binnenkomst is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Bij het sporten mag het mondkapje natuurlijk af.
  • Sport op 1,5 meter afstand van elkaar (uitgezonderd judo).
  • Onze huiskamer is gesloten, het is dus niet mogelijk hier plaats te nemen.
  • Koffie to go is wel mogelijk.
  • Gebruik van kleedkamer is mogelijk.
  • Wat betreft de jeugd, kleed je daar waar mogelijk thuis alvast aan, zodat je alleen maar je schoenen en jas uit hoeft te trekken en de les in kan.
  • Ouders, beperk het bezoek tot een minimum, kijken tijdens de les is helaas niet mogelijk.
  • Groepslessen blijven alleen toegankelijk met reservering. Hierdoor zijn we in staat de 1,5 meter te waarborgen.

Tot snel!
Natuurlijk staan we allemaal weer te trappelen. Let echter goed op jezelf en belast jezelf niet direct te zwaar. Liever een paar keer in de week goed gedoseerd trainen dan in één keer volle bak en wellicht een blessure oplopen. Tijdens de groepslessen zullen we er rekening mee houden zodat iedereen weer kan wennen aan de trainingsbelasting. Doe dit ook als je individueel traint in de fitness.

 

Hopelijk tot gauw!


Vriendelijke groet,

TEAM Dijkmansport