Dinsdag hebben we allen te horen gekregen dat de lockdown zal worden verlengd met nog ten minste 3 weken. Natuurlijk hadden wij het graag anders gezien maar met de huidige cijfers is dit helaas niet mogelijk. Gelukkig is er met het opstarten van het vaccinatieprogramma licht aan het einde van deze tunnel maar we zijn er helaas nog niet.

Dijkmansport moet dus noodgedwongen zijn deuren gesloten houden. Dit in een periode waarin bewegen en lichamelijke gezondheid zeer belangrijk is. Daarom vinden wij het essentieel dat ondanks dat we geen gebruik kunnen maken van het sportcentrum wij iedereen wel op een verstandige en gezonde manier in beweging proberen te houden.

In deze brief alle zaken waarmee wij als Dijkmansport u zo goed als mogelijk proberen bij te staan om de komende periode fit door te komen. Wij zijn als sportcentrum dan wel gesloten, dit betekent niet dat we stil gaan zitten!

Nieuwe activiteiten voor de komende periode:

  • Fit-run: ?‍♀️

Wij hebben een route uitgestippeld met daarin 5 punten waarop oefening kunnen worden uitgevoerd. Voor deze route met uitgebreide beschrijving verwijzen we graag naar de website, vanaf vrijdag 15 januari staat hij klaar!

  • Online en of telefonische begeleiding voor het thuis trainen:?

Wij willen jullie de komende weken graag bijstaan in jullie algehele vitaliteit. Wij zijn elke werkdag bereikbaar voor tips en praktische oplossingen om tijdens deze lock-down toch voldoende in beweging te blijven. Wij denken graag mee en schrijven graag een schema uit waarmee we deze bijzondere periode gezond doorkomen.

Je kunt je (aan)vraag mailen naar fitness@dijkmansport.com of je kunt bellen (elke maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 12.00u) met onze Dijkmansport telefonische fitnessinstructeurs-lijn.

  • Dagelijkse tips op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning en inspiratie:?

Vanaf vrijdag 15 januari plaatsen we elke werkdag een of meerdere tips waar je wat mee kan of wat je aanzet tot nadenken. Van praktische tips omtrent bewegen tot lekkere en gezonde recepten.
Deze tips worden elke werkdag rond 12uur geplaatst op onze website en socials.
We hebben een nieuwe Facebook-pagina moeten aanmaken omdat we niet meer op de oude pagina konden. Wil je up to date blijven? Zorg dat je deze pagina dan liked! ??

  • Dance Division buitenles:?

Vanaf donderdag 21 januari start Dance Division met een nieuwe buitenles!
Om onze jeugd (judo en dans) vanaf 12 jaar in beweging te krijgen wordt er iedere donderdag een DANCE WORKOUT gegeven.
Lekker dansen, bewegen en plezier maken. Meld je aan door een mail te sturen naar Milou@dijkmansport.com (aanmelden is verplicht)

Locatie: Dijkmansport, Melisseweg 83
16.30 tot 17.15 12 t/m 14 jaar
17.30 tot 18.15 15 t/m 17 jaar

De nieuwe regel omtrent 1,5m afstand tussen jeugd van 13 t/m 17 jaar zullen wij hierin handhaven. Ook zullen we de 1,5m afstand regel met de leraar continueren. Zou je dit ook willen vragen aan je zoon/dochter die meedoet? Alvast bedankt!

  • Upgrade Dijkmansport:?‍♂️

De afgelopen weken zijn we drukdoende geweest om alle randvoorwaarden om te sporten weer tiptop te krijgen. We hebben geboend, geschilderd, geklust, heel veel zaken opgeruimd en hier en daar een aanpassing gedaan. Daarnaast zijn alle fitnesstoestellen nagekeken en is er groot onderhoudt gepleegd. Zo is er een nieuwe muziekinstallatie geïnstalleerd in de judozaal. En ook voor de komende weken staan er nog een aantal klussen op het programma. We zijn zelf zeer content met het resultaat en zien er naar uit om jullie weer binnen te mogen uitnodigen!

De komende periode gaan we door met:

  •  Online lessen:?

Er staan weer nieuwe lessen online, hier kun je als Dijkmansporter toegang voor krijgen. Toegang voor deze video’s kan je aanvragen via deze link.

  • Uitlenen van body pump stangen:?️‍♀️

Er is nog steeds een mogelijkheid voor het ophalen van een bodypump set (stang en gewichten). Hiervoor vragen we een borg van €50,-. Deze kun je inleveren in een envelop met jouw naam en telefoonnummer erop en kan je terugkrijgen op het moment van retourneren. Wij hebben nog enkele sets te leen, aanvragen kan via deze link.

  • Buitenlessen voor de jeugd t/m 17 jaar:?‍♂️

Na de kerstvakantie zijn we begonnen met buitenlessen voor de jeugd t/m 17 jaar. Deze zullen we de komende weken voortzetten en daar waar nodig uitbreiden. Iedereen is welkom dus niet alleen leden van Dijkmansport maar ook hun broertjes en/of zusjes of met een vriend of vriendin. De nieuwe regel omtrent 1,5m afstand tussen jeugd van 13 t/m 17 jaar zullen wij hierin handhaven. Ook zullen we de 1,5m afstand regel met de leraar continueren. Zou je dit ook willen vragen aan je zoon/dochter die meedoet? Alvast bedankt!

  • Online jeugdlessen dans en judo: ?

Binnen mogen we geen gebruik maken van de sportfaciliteiten maar online gelukkig nog wel! We zullen leuke online lessen voor je maken zodat je dit thuis kan oefenen!
Voor dansers staan er de volgende lessen online:
– 4 t/m 5 jaar door Chandni
– 6 t/m 8 jaar door Milou
– 9 t/m 11 jaar door Milou
– 12 t/m 14 jaar door Sapphire
– 15 + door Sapphire
Ook voor de judoka’s hebben meester Bas en meester Danny weer leuke lessen voor alle doelgroepen.

Aanmelden kan via de onderstaande links:
Link voor online danslessen

Link voor online judolessen

  • Tips??

Hebben jullie nog tips en of ideeën waar wij wellicht wat mee kunnen? Dan horen wij dit graag!
Mail dit naar martijn@dijkmansport.com.

Met vriendelijke groeten,

TEAM Dijkmansport