Wat we allemaal wel kunnen doen:
We gaan ons de komende periode focussen op wat wél kan. Daarom verbouwen wij af en toe het sportcentrum tot filmstudio en gaan we een aantal workouts en sportlessen filmen die vanaf maandag 21 december exclusief voor Dijkmansport leden beschikbaar zijn. Verder hebben we ook nog wat andere activiteiten in het verschiet. Lees hier het programma:

Programma december 2020:
18 december 2020:                DMS Quiz voor de judo- & dansafdeling
21 december 2020:                Release van de workouts fitness
21 december 2020:                Ophalen van bodypump sets
24, 25 & 26 december 2020:  Kerstwandeling met vragen en prijzen

Programma januari 2021:
V/a 4 januari 2021:                Buitensportlessen voor de jeugd t/m 17 jaar
V/a 4 januari 2021:                Online danslessen
V/a 4 januari 2021:                Online judolessen

DMS QUIZ:

De judo en dansafdeling van Dijkmansport organiseert op vrijdag 18 december een online quiz voor de jeugd. Op deze manier kunnen wij het seizoen toch nog feestelijk met elkaar afsluiten.
Meester Danny en juf Milou zullen de avond presenteren en zitten om 17.00 uur voor je klaar! De quiz wordt online gedaan via Microsoft-teams maar je hoeft hier geen account voor te hebben.
Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar danny@dijkmansport.com en ontvang de link! Zijn er nog vragen mail gerust!

Doe je best want de winnaar krijgt een leuk prijsje! ???

Release workouts:
21 december staan de online lessen voor je klaar en kun je hier als Dijkmansporter toegang voor krijgen. Toegang voor deze video’s kan je aanvragen via deze link.

Bodypump set:
We creëren ook een mogelijkheid voor het ophalen van een bodypump set (stang en gewichten). Hiervoor vragen we een borg van €50,- deze kun je inleveren in een envelop met jouw naam en telefoonnummer erop en kan je terugkrijgen op het moment retourneren. Wij kunnen 45 sets uitlenen, aanvragen kan via deze link.

Kerstwandeling:

Wil jij tijdens de kerstdagen een frisse neus halen en tegelijk een leuke wandeling maken met uitdagende vragen? Dan is deze kerstwandeling waarschijnlijk leuk voor jou en de rest van het gezin of een vriend of vriendin!
Dijkmansport organiseert een wandeling startend vanaf de sportschool. Voor de mensen die het afgelopen jaar al eens mee hebben gedaan met een FitRun kennen het concept. Volg de route via de lintjes en gaandeweg kom je dit keer geen Dijkmansport-instructeurs tegen maar uitdagende vragen waar je de hersenen mee aan het werk zet!
De antwoorden kun je na afloop in de brievenbus bij Dijkmansport inleveren en hier gaat de strenge jury een winnaar uit trekken. Je kunt leuke prijzen winnen! Vanaf 23 december staat er een uitgebreide beschrijving en vragenformulier op de website zodat je deze kan uitprinten.

Buitensportlessen voor de jeugd
Vanaf de week van 4 januari gaan wij buiten sportlessen voor de jeugd organiseren. Tot en met 17 jaar mag buiten worden gesport zonder 1,5m afstand te houden en daarmee kunnen we natuurlijk leuke sportlessen bedenken! Dit zullen andere lessen zijn dan judo of dans maar dat we hier een leuke en sportieve invulling aan gaan geven moge duidelijk zijn!
Ben je judoka van een externe locatie? Ook dan ben je natuurlijk welkom!
Inschrijven kan via deze link!
14.15-15.00u tot en met 6 – 10 jaar
15.15-16.00u tot met 10 – 17 jaar

Online dans- en judolessen:
Binnen mogen we geen gebruik maken van de sportfaciliteiten maar online gelukkig nog wel! We zullen leuke online lessen voor je maken zodat je thuis dit kan oefenen!

Voor dansers hebben staan straks de volgende lessen online:
– 4 t/m 5 jaar door Chandni
– 6 t/m 8 jaar door Milou
– 9 t/m 11 jaar door Milou
– 12 t/m 14 jaar door Sapphire
– 15 + door Sapphire

Ook voor de judoka’s hebben we straks een aantal online lessen gegeven door meester Bas en meester Danny:
– Kids les
– Jeugd les
– Regels en alles er om heen (theorie)

Wil je alvast aanmelden ons straks toegang te krijgen? Via de onderstaande links kun je alvast je email achterlaten zodat je direct op de hoogte bent wanneer het online staat!

Link voor online danslessen

Link voor online judolessen