Beste Dijkmansporters,

Helaas moeten we kort na de vorige nieuwsbrief alweer bij jullie terugkomen met een vervelende mededeling. We zijn helaas genoodzaakt zijn om per direct ons sportcentrum te sluiten in verband met de aangekondigde ‘strenge lockdown’.

Het alternatief: OUTDOOR FITNESS
Om het leed iets te verzachten zullen wij vanaf aanstaande maandag, 7 dagen in de week, de buitenfitness inrichten. In blokken van 45 minuten kan eenieder die dat wil aan de slag in onze buitenfitness. Dit is alleen mogelijk wanneer we met zijn allen 1,5 meter afstand houden en de training vooraf reserveren in onze app.

In de outdoor fitness zal onder meer een roeier, spinningfietsen, crossbike worden neergezet. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse vrije (halter) oefeningen die in overleg met de instructeur kunnen worden klaargezet.

Let op!
Het sportcentrum is gesloten er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers, toiletten en horecavoorziening.

Rooster Outdoor fitness:
Maandag t/m vrijdag v/a 08.30 uur elke 45 minuten een nieuw blok (laatste blok is tot 16.45 uur)
Zaterdag & zondag v/a 08.30 uur elke 45 minuten een nieuw blok (laatste blok tot 14.30 uur)

Let op:
Eerste kerstdag, tweede kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten, oudejaarsdag vanaf 13.00 uur gesloten.

Jeugdlessen dans & judo:
De judolessen hebben deze week allemaal al de laatste les gehad. Aan het dansjaar komt helaas een abrupt einde. We zullen kijken hoe we na de kerstvakantie de lessen mogelijkerwijs kunnen oppakken, hier komen we in de eerste week van januari op terug.

Tot slot:
Ondanks deze enorme tegenvaller hopen wij dat niet iedereen bij de pakken neer gaat zitten. Met zijn allen hebben we de afgelopen tijd laten zien dat we flexibel zijn en dat er voor veel problemen ook oplossingen kan zijn. Hopelijk is er voor eenieder tijdens de komende weken en feestdagen nog ruimte voor wat ontspanning en vreugde. Blijf gezond niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal!

Hopelijk tot gauw!

Vriendelijke groet,

TEAM Dijkmansport