fbpx

UPDATE: corona en Dijkmansport 3 april 2020.

Verlenging

Dijkmansport Coronavirus

Zoals iedereen wellicht (dinsdag 31 maart) heeft vernomen worden de maatregelen t.a.v. het corona virus verlengt met 4 weken. Dit houdt in voor het sportcentrum dat wij zeker gesloten blijven tot en met dinsdag 28 april 2020.

Voor iedereen in Nederland en natuurlijk de rest van de wereld is dit een logische stap om het corona virus in te dammen. Dat dit voor iedereen impact heeft is een understatement!

Worsteling

En ik zie iedereen om me heen worstelen met zaken die anders zo alledaags zijn, ook boodschappen doen is anders. Mijn oudste zoon (12) ging gister op boodschap en kwam ontdaan thuis, iedereen lijkt wel bang in de winkel en er heerst een nare sfeer uitte hij. Uit het perspectief van een kind een hele logische reactie. Thuis onderwijs, jeetje we worden op de proef gesteld, voor sommige vakken en of vraagstukken moet ik ook weer de boeken in. Het gebrek aan bewegingsvrijheid, het kopje koffie in de stad, het afspreken met vrienden, het sporten in de sportschool……

Moeilijke tijd

Opeens ligt onze normale gang van doen stil en moeten we heel snel omschakelen en daar heb ik het best moeilijk mee. De eerste primaire reacties van mij waren kop op schouders eronder en dan maar bijvoorbeeld wat achterstallig onderhoud oppakken. Daarnaast zijn er natuurlijk veel zorgen over hoe nu verder en hoe houden we het financieel vol. Allemaal zaken waar wij niet alleen mee worden geconfronteerd maar jullie ook! We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en hopen dat deze ellende zo snel mogelijk achter de rug is en we het “gewone” leven weer op kunnen pakken.

Wanneer weer open?

Wij kijken net als jullie ontzettend uit naar het moment waarop we weer open mogen. We kunnen hierin echter nog geen beloftes doen over hoe, wat en wanneer, elke uitspraak van vandaag kan morgen door maatregelen en of ontwikkelingen anders zijn. Wij hopen op jullie begrip en geduld. Maar mochten we weer open kunnen dan staan we met ons team weer klaar om in een ongedwongen setting samen aan de slag te gaan.

Nieuw hoofdstuk

Ik hoop dat jullie letten op jullie gezondheid en die van ander en dat we met zijn allen weer verder kunnen met een nieuw hoofdstuk.  Want dat deze tijd de geschiedenisboeken ingaat moge duidelijk zijn en wij zijn nu aan zet om een toekomst te creëren.

Blijf op de hoogte

Wij blijven jullie via de nieuwsbrief, website en sociale media informeren over de stand van zaken.

Hulp nodig of vragen?

Mochten wij wat voor jullie kunnen betekenen laat het ons weten, momenteel zit het Dijkmansport team thuis maar wil graag wat voor jullie kunnen betekenen! Laat het ons weten, mail: isabella@dijkmansport.com

Groet,

Martijn Dijkman


Bericht vanuit de Dance Division

Beste dansers, ouder(s) en of verzorger(s), 

We zijn met elkaar in een hele nare situatie beland. Wij hopen dat het goed gaat met jullie en dat we deze periode allemaal gezond te boven komen. Dance Division Dijkmansport is net als alle andere sport- en sociale voorzieningen gesloten. Om zo samen een vuist te maken tegen de verdere opmars van het corona virus. Het is een onzekere tijd voor iedereen, zo ook voor ons als dansschool. Wij kunnen jullie daarom ook nog geen duidelijkheid geven wanneer onze danslessen weer zullen starten. Hierdoor ontstaan een hele hoop vragen, door middel van deze brief willen wij wat duidelijkheid geven voor zo ver dat kan.

Danslessen

In afwachting van de verdere maatregelen van de overheid en het RIVM zullen de lessen in ieder geval tot en met 28 april niet doorgaan. Deze periode kan mogelijk verlengd worden. Wanneer de overheid besluit dat alle sport- en sociale voorzieningen weer open mogen gaan we direct van start. Ondanks dat alle danslessen op dit moment stil staan, hebben onze dansdocenten niet stil gezeten. De afgelopen weken zijn ze druk bezig geweest met het maken van leuke dansfilmpjes, tutorials en challenges. Verveel jij je ook thuis, en heb je zin om weer te dansen? Bekijk dan onze leuke filmpjes op YouTube, Instagram of Facebook en doe mee!

Eindpresentatie “Danceflix uitgesteld”

Danceflix uitgesteld Dance Division Dijkmansport 2020

We zitten midden in de voorbereidingen voor onze eindpresentatie ‘DANCEFLIX’ die we helaas nu niet kunnen voortzetten. Door alle onzekerheden hebben we besloten om de eindpresentatie een jaar uit te stellen. Wij vinden het een lastig besluit maar wel het verstandigste besluit. De reden dat we de eindpresentatie een heel jaar uitstellen is omdat het theater in het najaar 2020 helaas vol zit met alle gecancelde voorstellingen van nu. Wij hopen dat jullie begrip hebben voor ons besluit. Volgend seizoen gaan we er samen voor zorgen dat we een prachtige voorstelling gaan neerzetten!

Wij hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben.

Vragen?

Mochten er vragen zijn met betrekking tot de eindpresentatie mail dan naar milou@dijkmansport.com 

Vragen over contributie of lidmaatschap

Mail naar Isabella@dijkmansport.com 

Sterkte

Wij wensen iedereen veel sterkte toe!

‘STAY HEALTHY, STAY HOME’

Met vriendelijke groet, 

Team Dance Division Dijkmansport

Plaats een reactie