Beste sporters, ouders en verzorgers,

Hoe gaat het met jullie? Hier bij Dijkmansport en haar medewerkers is iedereen gezond en ik hoop dat dit bij jullie en in jullie (directe) omgeving ook het geval is en blijft.

Nieuwe richtlijnen

Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdag en de daaruit voortvloeiende nieuwe richtlijnen, kunnen we gelukkig langzaam proberen ons sportleven weer op te pakken. Voor de jongste kinderen tot 12 jaar en de groep 12 tot 18-jarigen zijn we druk bezig met voorbereidingen van lessen dans, fitcircuits en mogelijk zelfs een variant op judo. Dit alles in de buitenlucht en dichtbij het sportcentrum. Wij hopen, net als jullie, dat ook volwassen leden snel weer groepsgewijs lessen binnen het sportcentrum kunnen volgen. Nog even volhouden dus…      

NIeuw concept

Maar voor diegenen die ons net zo missen als wij jullie, lanceren we een nieuw concept: Jullie krijgen de komende weken de mogelijkheid een ‘personal training’ te boeken, die in onze fitnesstuin uitgevoerd wordt. Voor de één zal de nadruk meer op het fysieke vlak liggen, terwijl de ander wellicht meer behoefte heeft aan mentale ondersteuning om de komende tijd aan een gezonde leefstijl vast te kunnen houden.

Uiteraard wordt dit alles via onze website, socials en natuurlijk de nieuwsbrief ook nog uitgebreid gecommuniceerd. Houd deze dus goed in de gaten!

Contributie

En dan nog het volgende: Wij beseffen dat we veel van jullie vragen. Er wordt, ondanks dat de lessen geen doorgang kunnen vinden, nog steeds contributie afgeschreven. Dat voelt dubbel. Toch geloven wij, met het team, dat wij hiermee het beste kunnen waarborgen dat zodra het weer van hogerhand kan en mag, wij zo snel mogelijk onze deuren kunnen openen. Uiteraard volgens de richtlijnen zoals die door het RIVM zijn opgesteld. Anders gezegd: We hebben als kleinschalige familiesportschool jullie daarvoor eenvoudigweg nodig. Gelukkig hebben we al veel ondersteunende reacties ontvangen en dat geeft ons nóg meer vertrouwen in een positieve, sportieve toekomst met elkaar. Dank daarvoor!

Compensatie

Wij zijn intern aan het brainstormen over het eventueel compenseren van gemiste lessen en dergelijke. In welke vorm en hoedanigheid dit zal plaatsvinden hangt af van de ontwikkelingen en het moment waarop er zicht is op een heropening van het sportcentrum. Ook hiervan houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Tot slot

Tenslotte kunnen wij ons voorstellen dat er leden zijn die extra hard geraakt zijn door de gevolgen van het coronavirus en de daarmee samenhangende economische gevolgen. Weet dat we in dat geval zeker bereid zijn samen te kijken naar oplossingen en mogelijkheden. Ook voor vragen, opmerkingen en suggesties zijn wij graag bereikbaar. We hopen jullie gauw weer te zien!

Op de hoogte blijven

Wij blijven jullie via de nieuwsbrief, website en sociale media informeren over de stand van zaken.

Hulp nodig of vragen?

Mochten wij wat voor jullie kunnen betekenen laat het ons weten, mail: isabella@dijkmansport.com

Plaats een reactie