Trappen tegen MS

Doe zaterdag 1 juni 2019 mee met een fietstocht van circa 90-100 km voor het goede doel!

1 juni

Zaterdag 1 juni om: 10:00 uur wordt er gestart vanaf Dijkmansport, Melisseweg Groningen.
Op 1 juni organiseert Team Niko een toertocht op de racefiets om geld op te halen voor de strijd tegen MS. Team Niko bestaat o.a. uit de Dijkmansporters Martijn Ruitenberg en Michiel Huisman en is genoemd naar Martijn’s aan MS overleden zwager Niko.

Mt. Ventoux

Zij gaan op 10 juni de Mt.Ventoux beklimmen tijdens het evenement Klimmen tegen MS en proberen daarvoor zoveel mogelijk sponsorgeld

binnen te halen. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek naar het ontstaan, de behandeling en uiteindelijk hopelijk genezing van MS. Team Niko streeft naar een teamopbrengst van ten minste € 6000,- . Om dat te bereiken organiseren ze enkele activiteiten.

Trappen tegen MS

Fietstocht (wielrennen)

We gaan ongeveer 90 tot 100 kilometer fietsen door het mooie Groninger land, in groepen verdeeld naar niveau. De langzaamste groep zal waarschijnlijk een tempo van 26-28 km/u aanhouden en zich aanpassen aan de minst getrainde deelnemer. De route wordt ook beschikbaar gesteld als navigatiebestand (Gpx).

Aanmelden

Aanmelden kan door een donatie van (ten minste 😉 ) €7,50 te doen op de pagina van team Niko en in het opmerkingenveld ‘toertocht’ te vermelden.

Klik hier om aan te melden >>>>

Inschrijven op de dag zelf is natuurlijk ook mogelijk.

Trap jij op 1 juni met ons mee tegen MS?!

 

Team Niko in samenwerking met Dijkmansport

 

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur