fbpx

Thuis workouts i.s.m. FitSnacks.tv

Beste sporter,

Fitsnacks.tv-Dijkmansport-Groningen-thuis-workouts

Het Coronavirus heeft ons gedwongen om ons het sportcentrum tijdelijk te sluiten. Om je toch ook buiten het sportcentrum van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. Deze dienst is geheel GRATIS en exclusief voor Dijkmansport leden.

FitSnacks.tv

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Maak een account

Wij hebben er als sportcentrum voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven.

Hoe kom ik aan de code?

In de laatste nieuwsbrief staat de code? Niet ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief >>>

Vragen of problemen met inloggen?

Mail je vraag of probleem >>>

Succes!

Wij wensen je succes en tot snel.

Team Dijkmansport

Plaats een reactie

In verband met het Coronavirus zijn wij helaas tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten.