Groningen – zaterdag 7 juli deed een grote groep van Dijkmansport mee met de Kardingerun 2018.

De Kardingerun 2018 (www.kardingerun.nl) is een obstacle/mudrun dwars door het natuurgebied Kardinge. Verschillende hindernissen/obstacles werden getrotseerd zoals: touwbruggen, de Kardingebult (2x!), “2 meter hoge walls”, monkeyclimbs, diepe sloten, etc. In de afgelopen 2 maanden had trainer Joost de groep voorbereid op deze 8 kilometer lange “modder- en obstacle- race”.

Kardingerun 2018 - team Dijkmansport Kardingerun 2018 - Dijkmansport8x trainen

Zoals gezegd bereidde Joost de groep voor, in 8 trainingen kwamen de meeste elementen terug die ook tijdens de Kardingerun terug kwamen. De groep ging als een speer. Iedereen slaagde dan ook in zijn missie: finishen en “heel overkomen”.

“sjonge iedereen heeft echt een mooie progressie doorgemaakt, mooi om te zien” aldus Joost

D-day: zaterdag 7 juli 10:15 uurJoost in actie! Kardingerun teamwork Dijkmansport

Zaterdag was het dan zover, 8 kilometer Kardingerun! Starttijd, 10:15 uur. Iedereen was ruim op tijd aanwezig, de nummers werden opgeplakt, iedereen was er klaar voor.

Startschot

Na de gezamenlijke warming-up klonk het startschot. We zijn begonnen! Iedereen begon goed aan de eerste hindernissen.

Uitdaging

Het uitdagende parcours was voor iedereen uiteindelijk haalbaar. Alle voorbereidden trainingen hadden zichtbaar zijn vruchten afgeworpen. Erg mooi om te zien.

Blije gezichten!

Finish medialleEr waren dan ook voornamelijk blije en gelukkige gezichten te zien. Iedereen had er zichtbaar veel lol en plezier in. De finish was voor iedereen dan ook een “eitje”. 8 kilometer en ruim 30 hindernissen verder werden volbracht door de hele groep. Iedereen finisht zeer tevreden.

Kortom een super geslaagde periode met alle trainingen en de Kardingerun zelf.

Op naar volgend jaar!

 

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur