fbpx

Spinning programma voor fanatieke fietsers, wielrenners en mountainbikers uit Groningen e.o.!

Bij Dijkmansport Groningen kun je ook deze winter weer terecht met een speciaal spinning programma om je fietsconditie op peil te houden, of zelfs je prestatieniveau nog wat te verbeteren. Als je bij ons ‘Overwintert op de spinningfiets’, kun je spinning lessen volgen waarbij je stap-voor- stap werkt aan een betere fietstechniek, meer kracht en meer sprint vermogen. De muziek is afwisselend en ondersteunend voor de training, de sfeer in de les is ontspannen, maar ook motiverend. Daarnaast zijn er ook nog de reguliere lessen met goede instructeurs, leuke muziek en een goede sfeer.

Wat kan ik verwachten van ‘Overwinteren op de spinningfiets’?

  • 22 weken lekker intensief trainen
  • Met een betere techniek de zomer in
  • Ontwikkeld door duursporters voor duursporters
  • Elke dag opties om spinning lessen te volgen
  • Bij slecht weer in weekend binnen duurtraining
  • Aanvullende krachttraining
  • Abonnement en rittenkaart mogelijk
  • Een terugkom percentage van 87%!

Dijkmansport spinning

Uniek bij Dijkmansport in Groningen!

HIT TRAINING
Na afloop van elke spinning les is er de mogelijkheid om GRATIS deel te nemen aan een HIT training. Deze HIT training is een korte intensieve groepsles waar we in circuitvorm krachtoefeningen doen. De les duurt ca. 20 tot max. 30 minuten en is voor de sportieve fietser een ultieme vorm om in de winterperiode aan zijn algehele kracht te werken.

BWC= Bad weather cycling
In het weekend wil iedereen als het enigszins mogelijk is een duurritje maken. Echter als de regen met bakken uit de hemel komt en de temperatuur laag is zal dit voor velen een grote belemmering zijn. Daarom organiseren wij op dit soort zondagen een les van 08.30 uur tot 10.30 uur, waarin we onder droge omstandigheden toch een zinvolle duurrit kunnen maken.

Spinning lessen in de winter reviews

Uit de evaluatie die wij na afloop van het vorige seizoen hielden, bleek dat 91% van de deelnemers de spinning lessen met veel plezier heeft gevolgd. 95% van de deelnemers ervaart de duidelijke opbouw in de lessen als zeer prettig en 87% geeft aan dit jaar weer van de partij te zijn!

“De cursus heeft enorm bijgedragen aan mijn traptechniek en daar heb ik de rest van het jaar plezier van gehad”

“Dijkmansport is een “what you see is what you get” sportschool, iedereen is oprecht betrokken en klantgericht! Eigenlijk kan het wat dat betreft niet beter.”

“Ook al is spinnen absoluut niet het leukste wat er is, en ik lang niet altijd zin had om te gaan, ben ik toch altijd wel tevreden naar huis gegaan en was ik blij dat ik ben gegaan.”

“Lekker getraind deze winter” 
“Leuke cursus, ik heb met veel plezier meegedaan!”

Let op: inschrijven kan nog tot 14 november!