fbpx

Reserveren van de lessen

Het reserveren van de lessen gaat nog niet vlekkeloos. De afgelopen dagen hebben we hier samen met de ontwikkelaars van ons ledensysteem naar gekeken en er lijkt een grote slag te zijn geslagen. Er is op verschillende computers, besturingssystemen, telefoons en tablets proefgedraaid en vanuit deze tests lijkt het goed te gaan. Ook hebben we de aanmeld buttons een nog prominentere plaats gegeven op de website waarmee zoeken overbodig wordt. Nu vragen we jullie om het uitgebreid te testen en aan de hand van deze toets hopen we te kunnen concluderen dat het werkt.

Geduld is een schone zaak

Let op: een beetje geduld met het boeken van een les of training is vereist. Het systeem maakt een koppeling met het ledensysteem hierdoor is het wellicht iets wat trager op sommige momenten.

Ik kom er niet in

Wellicht is jouw mailadres niet correct ingevoerd in ons ledensysteem en lukt het daarom niet om in te loggen. Neem contact op met onze administratie (ma t/m vrij tussen 09.00 uur en 13.00 uur) 050-3113851 / info@dijkmansport.com.

Mijn les zit steeds vol

Wij proberen goed in de gaten te houden of er meer vraag is dan aanbod. Dit lukt ons niet altijd en daarom is het goed om aan te geven als het jou niet lukt je favoriete les te boeken omdat deze steeds vol zit. Neem ook in dit geval contact op en wij ondernemen direct actie (bijvoorbeeld meer lessen op het menu).

Samen proberen

Mocht je er echt niet uitkomen dan zetten we een kopje koffie of thee en gaan we het samen proberen.

Vriendelijke groet,
Team Dijkmansport

2 gedachten over “Reserveren van de lessen”

Plaats een reactie