Planning fitness en groepslessen t/m december 2017:

Beste sporters,

Wij organiseren naast de reguliere activiteiten ook nog een aantal andere activiteiten voor diverse doelgroepen. In de brief een overzicht. Voor de meeste activiteiten is opgave noodzakelijk.

Lesrooster najaar 2017:

Vanaf heden is er een nieuw groepslesrooster actief. Check de website voor het rooster en/of vraag om een rooster bij de balie van het sportcentrum.

MTB clinic Appelscha:

In samenwerking met Sportcentrum Dijkman uit Delfzijl organiseren we op zaterdag 21 oktober een MTB clinic in Appelscha. In diverse niveaugroepen rijden we daar op het mooie parours van Appelscha 1 of meerdere rondjes. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

OWODS Dijkmansport start 30 oktober 2017:

Overwinteren op de spinningfiets, een programma die de fervente fietser in de winter de mogelijkheid biedt om te werken aan techniek, kracht en conditie. Nieuw dit jaar is de samenvoeging van een aantal trainingen met een HIT training en op hele slechte zondagen een training van 2 uur op de spinningfiets. Voor meer informatie hebben wij een speciale flyer en inschrijven gaat via de website.

 

Klik hier om u direct in te schrijven.

 

5 november Dijkmansport MTB toertocht:

Martijn Dijkman, eigenaar van Dijkmansport, neemt jullie mee in zijn trainingsrondje (vanaf de sportschool). Deze ronde van ca. 85 km is voor de fietser met enige ervaring. We starten om 09.00 uur na een lekkere bak koffie en eindigen rond 13.00 uur met soep en broodjes. (Opgeven bij de balie van het sportcentrum).

6, 7 & 8 november gesloten:

Dijkmansport gaat verbouwen, hier zullen we gedurende de bouw niet heel veel van merken, echter tijdens de heiwerkzaamheden gaan we wel een paar dagen dicht.

10 november:

Opening van de fitnesstuin. Op vrijdag 10 november openen we onze fitnesstuin. Om 10.00 uur gaan we voor het eerst officieel los en kan er onder deskundige begeleiding getraind worden. (dit onder voorbehoud van de juiste leveringsdatum)

Maandag 18 december kerstwandeling en lunch:

Om 10.00 uur verzamelen we bij Dijkmansport waar de koffie klaar staat. Om 10.15 uur vertrekken we voor een wandeling van ca. 1,5 uur. Na de wandeling kunnen we genieten van een heerlijke lunch. Voor diegene die niet mee wandelt is de fitness gewoon open en/of diegene schuift aan om 12.00 uur bij de lunch. Opgave bij de balie (inschrijving start 1 december 2017)

Vrijdag 22 december Kerstborrel:

Op vrijdag 22 december organiseren we een gezellige kerstborrel. Tussen 19.00 en 21.00 uur is iedereen welkom voor een hapje en een drankje.  In het kader van ons 10-jarig bestaan organiseren we tijdens deze borrel een leuke pubkwis met super leuke prijzen. De borrel is voor jong en oud en speciaal voor de kinderen hebben we in de dojo leuke activiteiten.

Maandag 25 en dinsdag 26 december gesloten:

Ook dit jaar mag iedereen tijdens beide kerstdagen genieten. Dijkmansport is gesloten en zal na deze dagen weer iedereen helpen de kerst-calorieën te verbranden.

Zondag 31 december open tot 12.00 uur:

Oudejaarsdag zijn we open van 09.00 tot 12.00 uur. Wie gaat er sportief het oude jaar uit? Op zondag 31 december hebben wij een speciaal programma (wordt nog nader bekend gemaakt) en na afloop zijn er … oliebollen!

Maandag 1 januari gesloten:

Op nieuwjaarsdag zijn we de hele dag gesloten.

Nieuwjaarsduik maandag 1 januari:

Wie duikt er samen met ons het Zilvermeer in op maandag 1 januari om 13.00 uur?

Na afloop is er warme chocolademelk en snert in het sportcentrum. Deelname is gratis, maar wel graag van te voren opgeven via de website.

Stand van zaken verbouw:

Vanaf de zomervakantie zijn we al druk met de verbouw.

De afgelopen weken hebben we het volgende gerealiseerd:

  • Bestrating vernieuwd.

  • Buitenfitnesstuin is nagenoeg klaar.

  • Voorbereiding getroffen voor de bouw van de nieuwe zaal.

Komende maanden staat er het volgende op het programma:
  • 6, 7 en 8 november wordt de fundering aangelegd hierdoor is het sportcentrum gesloten. (er wordt nog gekeken naar een alternatief programma)

  • 2e week november, plaatsing van het toestel in de fitnesstuin

  • 2e week november, verdere uitwerking van de bouw. Hier ondervinden we niet veel overlast van, omdat de bouw vooral van buitenaf plaatsvindt.

 

Via deze nieuwsbrief, website en Facebookpagina houden we jullie regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur