Op 29 oktober zijn we gestart met het spinning programma OWODS (OverWinteren Op De Spinningfiets) bij Dijkmansport.

Hieronder een korte uitleg hoe je je online kan aanmelden voor groepslessen.

Online reserveren

OWODS spinning Dijkmansport online reserveren
Afb. 1: Schermafbeelding website

Om de groepslessen van de OWODS goed te managen maken wij gebruik van een online reserverings-systeem. Op de website te vinden via “Fitness” >>> “Groepslessen” >>> vind je het kopje “Reserveren”. Zie afbeelding hiernaast. Hier kun je inloggen en de groepslessen van de OWODS reserveren.

Hieronder staat een korte uitleg.

Praktisch

Na aanmelding ontvang je van ons binnen 2-3 werkdagen per mail een gebruikersnaam. Met deze gebruikersnaam kun je een wachtwoord aanmaken “Wachtwoord aanmaken / wachtwoord vergeten”. Voer hier dan je email-adres in en je ontvangt van het “Online Reserveringssysteem” een mail met als onderwerp: “Nieuw wachtwoord voor online reserveringen”, in deze mail staat een link om je wachtwoord aan te maken of te wijzigen. (Niks ontvangen? kijk ook even in je ongewenste-mail of SPAM-inbox)

Nadat je dit hebt gedaan, kun je in het systeem om groepsles te reserveren. Je kunt dan 8 lessen van te voren “vastleggen”.

Afmelden

Verder kun je 1 uur van te voren nog afmelden (dit kan evt. ook telefonisch) voor de groepsles. Maak hier gebruik van om teleurstelling voor andere te voorkomen.

Geen OWODS abonnement, wel Dijkmansport-lid

Als je al wel lid bent van Dijkmansport, geef dit dan aan bij de balie, je kunt dan direct je gebruikersnaam graag zou willen. Bellen (050 3113851) of mailen (balie@dijkmansport.com) mag natuurlijk ook altijd.

OWODS-lid + rittenkaarten

Heb je je ingeschreven voor OWODS of heb je een OWODS rittenkaart aangeschaft, ook dan ontvang je een mail met je gebruikersnaam. Dan kun je aanmelden zoals hierboven is beschreven.

Aanmelden voor OWODS?

Na 26 oktober is het niet meer mogelijk om je online in te schrijven. Inschrijven kan echter alleen nog maar bij de balie.

Vragen

Heb je nog vragen of opmerkingen mbt het online reserveren mail dan met joost@dijkmansport.com

 

Veel plezier en goed trainen!

Succes!

 

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur