fbpx

Maak kennis met ons team

Martijn Dijkman

Hallo, mijn naam is Martijn Dijkman, eigenaar van Dijkmansport en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Daarnaast ben ik ook nog steeds actief op de judomat als trainer voor alle leeftijdsgroepen. Al ruim 25 jaar geef ik judoles en heb ik over de wereld gereisd op zoek naar judotalent en inspiratie. Sport heeft een centrale plek in mijn leven.

Als jong ventje ben ik begonnen met sporten, aanvankelijk om mijn teveel aan energie in goede banen te leiden en nog steeds is het zo dat ik van bewegen een positieve vibe krijg. Tegenwoordig ben ik vooral actief op de racefiets en de mountainbike, ook ben ik regelmatig te vinden in de fitness waar ik probeer om mijn lichaam in conditie te houden. Naast sporten ben ik gek op kokkerellen en ben een echte koffieliefhebber. Daarnaast ben ik op vele vlakken altijd bezig met veranderingen en verbetering.

Ik hoop dat u met plezier lid bent bij Dijkmansport, want sporten mag maar bewegen moet!

Angelo Kukler (Fitness)

Angelo werkt al vanaf het begin als instructeur bij de fitness. Hij heeft de 4-jarige opleiding Sport en Bewegingsagogie gedaan. Dat maakt hem ook bevoegd het sporten van mensen met een beperking te begeleiden en dat doet hij op gezette tijden bij Dijkmansport. Daarnaast volgde hij de opleiding Fitnesstrainer A. Hij voetbalt als centrale verdediger bij de SV Bedum in de eerste klasse zaterdagamateurs.

Joost van Dorsten (fitness/judo)

Joost is sporter in hart en nieren. Van jongs af aan judo tot vandaag de dag. Op nationaal niveau heeft Joost verschillende medailles veroverd. Daarnaast ook nog verschillende buitenlands avonturen beleefd. Bobsleeën heeft Joost ook nog actief gedaan (road to Sochi 2014). Krachttraining, fitness, wintersport zijn andere grote passies van Joost.

Isabella Kiefer (receptie)

Isabella ontplooide na de MEAO een wel zeer gevarieerd scala aan activiteiten. Dat liep van manager over 350 mensen tot een eigen evenementenbureau, van zingen in een band tot financieel adviseur. Bij Dijkmansport benut ze haar ervaring door de werkzaamheden in de receptie te coördineren, activiteiten te organiseren, de financiële administratie te voeren, groepslessen te coördineren, personeelszaken te doen en mee te draaien met beleid en algemene zaken. Met ook nog twee kinderen in de tienerleeftijd is het soms puzzelen om zelf aan sporten toe te komen.

Jannette Ganzeveld (receptie)

Jannette Ganzeveld werkt als baliemedewerkster bij Dijkmansport. Ze doet dit sinds februari 2013, dus ze draait al wat jaartjes mee hier en met ontzettend veel plezier. Buiten Dijkmansport houdt ze zich voornamelijk bezig met haar gezin en de huisdieren en met haar band, waarin zij de zang voor haar rekening neemt. Zingen doet ze al vanaf haar 17e in diverse bandjes en het is iets wat zij nog heel lang hoop vol te houden. Ze hoopt u gauw te mogen begroeten in onze sportschool, de koffie staat klaar!

Bibian Simons (receptie)

Bibian Simons was nog een klein meisje toen ze met haar ouders en zussen naar Drenthe verhuisde. In Eesergroen bij Borger had ze alle gelegenheid zich aan paardrijden te wijden, gericht op deelname aan wedstrijden, vooral springen en ook cross country. Dus sporten zat er al vroeg in. Tijdens haar opleiding Sport & bewegen aan het Alfa-College is ze eigenlijk in het lesgeven gerold, voornamelijk voor lessen step/aerobics. Daarna heeft ze zich bekwaamd in het geven van Zumba lessen.

Sinds 2012 werkt ze bij Dijkmansport. Begonnen als trainer voor het geven van Zumba lessen en vervolgens ook als receptie medewerker. Naast haar werk bij Dijkmansport geeft ze ook nog les bij de ACLO en bij Fitness Gezondheidscentrum Tynaarlo.

Milou Anna Middendorp (Dans)

Milou had van jongs af aan al veel interesse voor dans en entertainment. Op haar 11e is ze begonnen met klassiek ballet, de basis van alle dansstijlen.

Na een jaar op amateur niveau te hebben gedanst werd ze aangenomen aan de vooropleiding van de Dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts die ze 5 jaar heeft gevolgd. Daarna werd ze daar aangenomen voor de opleiding hbo uitvoerend danseres en hbo dansdocent, die ze in 4 jaar heeft afgerond. Tijdens haar opleiding heeft ze vele workshops gevolgd van bekende dansers en musical artiesten oa in Broadway Dance center en Steps on Broadway in New York.

Na haar opleiding is Milou verhuisd naar Hilversum en heeft ze daar in de Dinershow 21 On Air gedanst olv Marc Forno in studio 21. Sinds 2013 is Milou weer terug in Groningen en heeft ze binnen Dijkmansport een prachtige dansafdeling opgezet (Dance Division Dijkmansport). Ze is verantwoordelijk voor vele danslessen op recreatie en wedstrijd niveau, workshop en de organisatie.

Chandni Adjodhia (dans)

Al van jongs af aan heeft Chandni een grote passie voor Dansen, Zingen & Acteren. Ze is begonnen met kleutergym wat al gauw Jazz Ballet werd, gevolgd door Ritmische Gymnastiek. Chandni kwam bij het selectie team, maar na vele wedstrijden op landelijk niveau wou ze toch weer dansen. Dit deed ze bij het streetdance/ hiphop demoteam van Ron Haans te Winschoten.

Nadat Chandni de middelbare school had afgerond deed ze auditie voor de Dansacademie Lucia Marthas Groningen en werd aangenomen voor de Mbo opleiding. Hier werd ze opgeleid tot professioneel danseres en docent. Na 4 jaar behaalde zij haar diploma en verhuisde naar Amsterdam.

Eenmaal in Amsterdam kreeg ze een rol in de Musical Miss Saigon ( Joop van de Ende Theater Producties) dit was een droom die uitkwam. Ook deed ze mee aan Miss Saigon in Zweden. Naast het musical werk, vele audities, lessen & workshops heeft Chandni altijd dansles/ workshops gegeven in verschillende dansstijlen. ( Klassiek Ballet, Jazz, Modern, Streetdance , Burlesque , Musicals etc.)

Op dit moment heeft Chandni het reizen en de muscials achter zich gelaten en versterkt zij ons docenten team bij Dance Division Dijkmansport.

Ze heeft er onwijs veel zin in en kijkt uit naar al het moois wat de toekomst haar zal brengen.