Geniet van de mooie omgeving rondom Dijkmansport tijdens onze wekelijkse looptrainingen!

Het begin is misschien moeilijk, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt is hardlopen een zeer goede training om je conditie en je lichamelijke fitheid te verbeteren. Daarnaast is hardlopen ook nog eens hartstikke leuk! Het gebied rondom Kardinge en Ulgersmaborg biedt fantastische plekken waar tijdens de training een programma wordt afgewerkt dat iedereen op z’n eigen niveau kan doen. Op die manier kunnen zowel ‘beginners’ als ervaren lopers een leuke en uitdagende training doen. Als je 30 minuten aan één stuk door kunt hardlopen kun je al aansluiten.

Mocht het je interesse hebben, vraag dan onze instructeurs eens naar de hardloopcursussen, of de schema’s die we hebben voor hardlopers. Je kunt ook altijd een keer aansluiten om mee te trainen!

Wat ook leuk om te weten is over de looptraining:

  • De groep bestaat uit een kern die heel regelmatig op de training komt.
  • Voor mensen met onregelmatige diensten of een drukke agenda: de training is ook een groepsles, je kunt ook af en toe in komen vliegen en verder je eigen looptrainingen doen!
  • Naast algemene looptraining leveren de trainers ook houvast in de vorm van een schema om toe te werken naar een bepaald evenement of een bepaalde afstand. Elk jaar wordt met behulp van een enquéte en in overleg met de groep gekeken naar mogelijkheden.
  • De komende tijd traint een gedeelte van de groep richting een halve marathon half juni en een trailrun eind juni.  
  • Ongeveer één keer per maand is er een ‘Training Op Locatie’ waarbij we een mooie looptraining doen op een bijzondere locatie met na afloop koffie en appeltaart (of iets anders).

Lijkt het je leuk om een keer vrijblijvend en gratis op proef mee te trainen? Geef je dan op voor de gratis Outdoor Proefles!

 

Gratis proefles

Lid worden?