Doe nu aan judo! Doe mee met de sporthopper!

Sporthopper Dijkmansport judo 4 weken cursusJudo is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst en heeft zich ontwikkeld tot een vechtsport die wereldwijd wordt beoefend. Doel van judo is om de tegenstander via een techniek met de rug op de mat te krijgen.

Judo = totaal sport

De werptechnieken zijn onderverdeeld in groepen:  heupworpen, schouderworpen, beenworpen, offerworpen en heel veel verschillende grond technieken. Naast het oefenen van worpen en grondtechnieken worden en ook partijtjes/wedstrijdjes gedaan. Een partij kan ook worden gewonnen door de tegenstander voor tenminste 20 sec. in een ‘houdgreep’ te hebben of gelijk op de rug te “gooien”.

4 weken introductie!

Doe 4 weken mee met een introductie cursus judo. Je leert valbreken, de basis van het judo met daarbij natuurlijk coole worpen. Zo leer je op een spelende manier stoeien. Judo is een super leuke sport voor zowel jongens als meisjes.

Dijkmansport heeft de beschikking over een ruime dojo (judozaal) en de ouders kunnen bij de lessen kijken of in de koffiecorner genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Aanmelden

Aanmelden voor deze cursus kan via de onderstaande link, alle deelnemende Dijkmansport locaties staan ertussen.

Schrijf je nu in voor de Dijkmansport Sporthopper judo cursus >>>

 

Tot snel!

Team Dijkmansport

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur