Helaas worden we wederom voor een grote uitdaging gesteld. Door de nieuwe maatregelen zijn we genoodzaakt de deuren te sluiten om 17.00 uur.

Echter mogen we gelukkig nog deels openblijven en samen met jullie gaan we proberen hier het beste van te maken. Aangezien het nieuws nog vers van de plank is hebben we niet direct een oplossing voor alles maar we kunnen alvast een aantal zaken toelichten.

We streven ernaar om op 29 november rond 12.00 uur een rooster te delen voor zowel judo, dans, groepslessen en de fitness, via de officiële kanalen (nieuwsbrief/website/socials).

Judolessen:
Jeugdlessen:
De lessen voor de jeugd kunnen voor het grootste gedeelte doorgaan. Hier en daar zal een les worden vervroegd en/of een kwartier worden ingekort.

Wedstrijdgroepen:
In overleg met de groep en trainers zal een geschikte tijd/dag worden gekozen. Er liggen mogelijkheden op de dinsdagmiddag en in het weekend.

Volwassengroepen:
Alle judolessen voor volwassenen zullen worden verplaatst naar het weekend. Zaterdag van 13.00 uur tot 14.30 uur staat vast en er zal worden gekeken naar de mogelijkheid op de zondag.

Danslessen:
Veel danslessen staan nu op het rooster na 17.00 uur. Om alle dansleden te blijven voorzien van zijn of haar reguliere les zal een opgave worden maar zoals jullie van ons gewend zijn gaan we weer creatief aan de slag om tot een oplossing te komen. Ook hier zullen lessen mogelijk worden vervroegd en/of ingekort en eventueel verplaatst worden naar het weekend.

Fitness:
We zullen de fitnessuren uitbreiden op momenten waar we regulier gesloten zijn.

Groepslessen:
Voor de groepslessen staan we voor een grote uitdaging. De meeste lessen vinden plaats in de avonduren. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om aan lessen te kunnen blijven deelnemen zullen we het aantal lessen die nu overdag op het programma staan intensiveren en de lessen in het weekend uitbreiden. Er komt dus een aangepast rooster met groepslessen, ook deze zullen we aanstaande maandag 29 november rond 12.00u delen.

Tot slot:
Natuurlijk is het jammer dat we met zijn allen ons weer flink moeten aanpassen. Gelukkig zijn we inmiddels aardig wat gewend en zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk uit een dergelijke periode halen. We zijn blij dat veel Dijkmansporters de flexibiliteit aan kunnen en tijdens alle wisselende maatregelen de rug recht hebben gehouden. Ook de komende periode gaan we op deze manier tegemoet. We grijpen de mogelijkheden die we nog wel hebben zo goed en veilig mogelijk aan en we blijven in beweging.

We hopen jullie binnenkort (voor 17.00u) te zien!

Met vriendelijke groet,

TEAM Dijkmansport