Nieuwsbrief maart 2023

BY jennifer | 14 maart 2023 | LEESTIJD: 3 MIN

Beste Dijkmansporter,

Buiten wisselen sneeuw, regen, en zonnestralen elkaar af in willekeurige volgorde. Maar binnen bij Dijkmansport is het altijd stabiel en droog en is er de hele dag het geluid van sportende mensen te horen.
Januari ligt voor ons gevoel alweer ver achter ons maar de goede voornemens worden voortgezet en er sporten dagelijks weer vele Dijkmansporters met plezier!

Met het voorjaar op komst en het terugdraaien van de klok komen de langere dagen er weer aan! In deze nieuwsbrief aandacht voor: het nieuwe fitness groepslesrooster, bijzondere dagen, huishoudelijke mededelingen etc.

Nieuw lesrooster groepslessen:
Het huidige rooster loopt af op zondag 2 april 2023. Een week nadat de zomertijd is ingegaan voeren we een aantal wijzigingen door in het rooster. Natuurlijk proberen we aan iedereens wens te voldoen maar in de praktijk zal dit niet altijd lukken. In de bijlage vind je het lesrooster die zal gelden vanaf maandag 3 april.

Nieuwe lessen uitgelicht:
Spinning op de woensdagavond: Waar we normaal gesproken na de OWODS (OverWinteren Op De Spinningfiets) periode de lessen afsluiten gaan we nu de woensdaglessen doorzetten tot aan de zomervakantie. Hiermee hopen wij dat we de groeiende belangstellig kunnen voortzetten! Let op, de les zal een halfuur eerder starten.

Aerobics op de maandagavond: is een aantal maanden geleden gestart als pilot en is inmiddels een les met een vaste kern van deelnemers. Deze leuke les gaan we ook in het zomerrooster voortzetten.

Nog meer leuks op het rooster!

Zumba/dancefit op de dinsdagavond: We voegen ook nog een extra zumba/dancefit les in op de dinsdagavond! Deze les heeft zowel vrolijke latin-nummers als ook hedendaagse popnummers en zelfs wat gouden-oude plaatjes. Doe jij mee? Het is van 19.30 – 20.30u.


Nieuwe website:
We zijn achter de schermen druk in de weer geweest met het bouwen van een nieuwe website. En zie hier het nieuwe resultaat! Met deze nieuwe site kunnen we aan iedereen alle informatie geven over Dijkmansport. De website is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en ook het opgeven van events (zoals clubtoernooien, judo-examens, etc.) is nog makkelijker.

Bijzondere dagen:
We hebben in de bijlage een overzicht toegevoegd over de bijzondere dagen tot en met de zomervakantie 2023. In dit overzicht staat per tak van sport (judo, dans, fitness) aangegeven of er lessen en/of mogelijkheden tot sporten zijn.

Dragen van de juiste sportschoenen:
Bij Dijkmansport heeft hygiëne een hoge prioriteit. Daarom vragen iedereen om eraan te denken dat het dragen van schone sportschoenen verplicht is. Daarom een vriendelijk verzoek om niet met buitenschoenen de sportruimtes te betreden. Dit geldt ook voor jeugdige sporters en dansers.

Dijkmansport toertocht:
Op vrijdag 21 april organiseert Dijkmansport een toertocht voor de sportieve fietser (racefiets). We vertrekken om 18.00 uur en fietsen ca. 2,5 uur door het Groningerland.

Na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje. Het motto is samen uit samen thuis, we passen de snelheid aan op de groep.

Opgeven kan op de website via onze webshop.

Dijkmansport trefbaltoernooi:
Wie kent het niet van de gymles; trefbal. Een spel waar ik altijd fanatiek aan mee deed tijdens de les. Om deze ‘oude tijden’ te laten herleven organiseren wij op vrijdag 2 juni een trefbaltoernooi. Opgeven is individueel en aan de hand van het aantal deelnemers gaan we random teams indelen. Meedoen? Opgeven kan op de website via onze webshop.

We hopen jullie binnenkort weer te zien bij Dijkmansport!

Met vriendelijke groet,

Team Dijkmansport