De tweede week met judolessen in 2022 is in volle gang en we hebben vele blije gezichten gezien. Helaas merken we ook dat veel klassen in quarantaine moeten en we hierdoor wel kinderen missen op de lessen. Met de versoepelingen van de quarantaine-plicht is hopelijk de piek snel bereikt en kunnen we weer regelmaat krijgen in de lessen. In deze nieuwsbrief aandacht voor een aantal zaken:

Het judo-examen:
In december hebben we besloten het judo-examen uit te stellen. Dit in de hoop dat we op een ander tijdstip met minder besmettingen een examen met publiek kunnen organiseren.
Echter ruim een maand later lijkt het er niet op dat we snel in een fase komen waarop dit mogelijk is. Maar om van uitstel geen afstel te maken gaan we over op het organiseren van een judo-examen zonder publiek. Door dit voor de voorjaarsvakantie te organiseren zijn we in staat om ook voor de zomervakantie van 2022 nog een examen te organiseren (met publiek).

Judo examens februari 2022:
Vrijdag 11 februari:                 Leek, Haren & sportcentrum Groningen.
Zaterdag 12 februari:             Sportcentrum Groningen.
Maandag 14 februari:            Chopinlaan, Sportcentrum Groningen.
Dinsdag 15 februari:              Sportcentrum Groningen.
Woensdag 16 februari:          Gieten, Sportcentrum Groningen.
Donderdag 17 februari:         Delfzijl, Sportcentrum Groningen.

Zit je in quarantaine of ben je door wat voor reden dan ook verhinderd om mee te doen aan het examen? Overleg dan met je judoleraar om deel te nemen op een ander moment of stuur een e-mail naar martijn@dijkmansport.com en wij zorgen ervoor dat het bij de juiste leraar terecht komt.

Clubtoernooien 2022:
Tot aan de zomer van 2022 organiseren we nog twee clubtoernooien. Het opgeven voor deze toernooien zal vanaf begin volgende week openstaan op onze website.

Zondag 20 maart & zondag 12 juni. Binnenkort zal de inschrijving via de website geopend worden. Je kan je dan inschrijven op deze pagina: www.dijkmansport.com/judo/, scroll naar beneden en onder aan de pagina kan je, je opgeven.

Vakantie en of feestdagen voor alle jeugdlessen:
Voorjaarsvakantie:     19 februari t/m 27 februari 2022
Pasen:                         vrijdag 15 t/m maandag 18 april 2022
Meivakantie:              23 april t/m 8 mei 2022
Hemelvaart:               Donderdag 26 t/m zaterdag 28 mei 2022
Pinksteren:                 5 & 6 juni 2022
Zomervakantie:          16 juli t/m 28 augustus

Tijdens de vakantie en/of feestdagen zijn er geen reguliere jeugdlessen. Wat betreft de zateraglessen is er de eerste zaterdag van de vakantie wel les. (Voorbeeld: voorjaarsvakantie begint op zaterdag 19 februari op deze zaterdag (19 februari) is er dan wel les en op zaterdag 26 februari NIET.

Ledenpas afgeven voor aanvang van de les:
Alle kinderen die sporten op het sportcentrum in Groningen dienen hun ledenpas in te leveren voor aanvang van de les. Ze leggen deze neer op de vensterbank in de dojo (judozaal) en krijgen deze na afloop weer terug.

In 2022 geen judokamp:
Vanwege de aanhoudende onzekere factoren in deze pandemie organiseren we ook dit seizoen geen judokamp. We hopen in het seizoen van 2022/2023 weer een judokamp te kunnen organiseren.

Afsluitingen van het seizoen zullen dan ook op alle locaties zelf worden georganiseerd.

Zomerschool 2022:
De mogelijkheid om een zomerschool te organiseren houden we nog open.
We passen de opzet aan en maken er een event van drie dagen van. In deze drie dagen werken judoka’s in de leeftijdscategorie tussen de 7 en 14 jaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur aan hun judotechnieken afgewisseld met leuke recreatieve activiteiten.

Zomerschool 2022 (o.v.): woensdag 24 augustus t/m vrijdag 26 augustus.