Nieuwsbrief Augustus 2020| Fitness en groepslessen

Beste sporters,

Vanaf 17 augustus gaan we weer een nieuw seizoen tegemoet. De zomervakantie voor de jeugd is voorbij en Dijkmansport gaat er weer op volle kracht tegen aan. In deze nieuwsbrief alle informatie omtrent de roosters en aanverwante zaken.

  • Reserveren
  • Fitnessrooster
  • Groepslessenrooster
  • Extra spinninglessen in de herfst/winter
  • Dijkmansport & Corona
  • Buitenfitness
  • Dijkmansport Fitrun

Dijkmansport & Corona

Ook de komende periode blijven we rekening houden met Corona. Hoe vervelend ook we hebben er allemaal nog mee te maken. Er zijn duidelijke richtlijnen en hieraan zullen wij als Dijkmansport ons conformeren. Inmiddels zijn veel van de voorzorgsmaatregelen al een automatisme geworden. Maar wij attenderen iedereen om scherp te blijven en daar waar nodig zullen wij bijsturen. Bij het opstellen van de verschillende roosters hebben wij veel rekening gehouden met een goede spreiding van de verschillende gebruikers en wij hopen dat met een beetje discipline de veiligheid van de gebruikers als ook de medewerkers van Dijkmansport zo min mogelijk in gevaar komt. Wij rekenen op een ieders medewerking.

Ventileren

Ventileren, en met name de ramen openzetten voor voldoende schone lucht is heel belangrijk. Nu is het nog geen probleem met dit warme weer maar ook als het straks kouder wordt zullen de ramen open blijven. Gelukkig kunnen we ons hierop kleden!

Reserveren

Voor de één is het al een automatisme en voor de ander nog niet, maar ook de komende periode blijven we werken met het reserveren van zowel de groepslessen als het vrije fitness.

Wij doen dit voor ieders veiligheid, willen we de 1,5 meter blijven hanteren dan moeten we een maximale bezetting hanteren. De afgelopen periode is dit echt heel goed verlopen en we hopen dit vast te kunnen houden.

Spontaan langskomen om te trainen kan maar er is dan de kans dat er geen ruimte is. Neem ten alle tijden je lidmaatschapspas mee ter registratie.

Fitnessrooster

In het fitnessrooster zijn een aantal kleine aanpassingen lees daarom de bijlage goed door.

Groepslesrooster

Het samenstellen van een gevarieerd lesrooster was deze keer een behoorlijke klus. Om meer ruimte tussen lessen te kunnen plannen het uitvallen van docenten was het een behoorlijke klus. Toch denk ik dat we starten met een mooi rooster met veel variatie. De lessen zijn reeds te reserveren en het rooster is als bijlage toegevoegd.

Extra spinninglessen tijdens de wintertijd

Zoals gebruikelijk schalen we in de wintertijd periode het aantal spinninglessen op. Vanaf woensdag 28 oktober en vrijdag 30 oktober staan er weer een aantal extra lessen op het rooster.

Woensdag: (vanaf 28 oktober t/m 24 maart)

19.00 uur tot 20.00 uur (Martijn Dijkman)

20.00 uur tot 21.00 uur (Martijn Dijkman)

Vrijdag: (vanaf 30 oktober t/m 26 maart)

19.30 uur tot 20.30 uur (Henk Jan Dolsma)

Buitenfitness

Op maandag 17 augustus zal de tent voor het sportcentrum worden afgebroken. Deze datum geeft tevens het startschot om de buitenfitness uit te bereiden. In fase 1 zal de ruimte worden vergroot met ca. 70 m2. Daarnaast zijn er plannen om de buitenfitness volledig te overkappen maar u begrijpt dat dit een behoorlijke investering is die in deze onzekere tijden nog niet direct de hoogste prioriteit heeft.

We zullen het buitensporten het aankomende seizoen blijven promoten en natuurlijk kijken hoe we dit zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Want het buitensporten gaat bij Dijkmansport de komende jaren een belangrijke plaats krijgen.

Dijkmansport Fitrun

Dijkmansport is het familie sportcentrum in Groningen. Sporten met het hele gezin is ons streven. Een leuke activiteit voor het hele gezin is de Fit Run. Een run door het gebeid rondom het sportcentrum van ca. 5 km. Over de weg, door het gras en natuurlijk mag de Kardingebult niet worden overgeslagen. Tijdens deze run staan er langs de route medewerkers van Dijkmansport met verschillende oefeningen die de run extra zwaar en uitdagend maken. Natuurlijk kan iedereen meedoen op zijn/haar eigen niveau. Meedoen individueel of met het hele gezin? Geef je dan op via deze link….

Plaats een reactie