Na 13 jaar trouwe dienst bij Dijkmansport gaat Angelo een nieuwe uitdaging aan! Hiermee komt er een einde aan zijn dienstverband bij Dijkmansport. We kijken terug op een hele mooie tijd, waar Angelo voor vele klanten een zeer vertrouwd gezicht was in de fitness. Veel mensen heeft weten te motiveren om gezond en goed te bewegen. We willen Angelo heel erg bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren en we wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière!

Lieve klanten van Dijkmansport,

Via deze weg wil ik jullie vertellen dat ik Dijkmansport ga verlaten na 13 mooie jaren.

Ik kwam hier binnen als stagiaire in 2007 toen Dijkmansport nog maar net de deuren had geopend en al vrij snel was ik hier bijna iedere dag te vinden. Het was een geweldige tijd waar ik mooie mensen heb leren kennen en vriendschappen heb opgebouwd. Een plek waar ik veel heb geleerd en waar ik met veel plezier naar toe ging. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Het is jammer dat het afscheid in deze tijd nu digitaal moet maar ik wil iedereen bedanken voor de mooie en gezellige tijd. Dit avontuur houdt voor mij op en ik hoop jullie nog te zien op de sportschool, want ik zal hier zeker af en toe nog komen om te sporten.

Heel veel liefs,

Angelo