Afgelopen zaterdag zijn we met zijn allen weer geconfronteerd met nieuwe regels om het coronavirus af te zwakken. Gelukkig kunnen we doorgaan met sporten en blijven wij vooralsnog open. We hebben echter wel wat extra maatregelen waarmee we de komende weken rekening moeten houden.

Ik ga sporten:
Leuk en verstandig! Sporten zorgt naast afleiding ook voor een gezonder lichaam.
Om dit samen te kunnen blijven doen, zijn er een aantal afspraken die we hebben gemaakt om het sporten voor iedereen plezierig te laten verlopen.

– Bij binnenkomst scan je, je QR-code, identiteitsbewijs en je ledenpas.
Je kunt gebruik maken van de service om eenmalig je QR-code te tonen door je internationale code te laten zien en dan met goedkeuring deze te koppelen aan je ledenpas. Wanneer je gevaccineerd bent staat je internationale vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app.

– Houd rekening tijdens en na het sporten met het houden van 1,5 meter afstand.

– Een kopje koffie na afloop van het sporten kan tot 20.00 uur.

Ik ben ouder en kom mijn kind brengen:
Heeft uw kind hulp nodig? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

– Kiss and goodbye. U brengt uw kind naar de ingang van het sportcentrum en neemt snel afscheid (daar waar mogelijk, is thuis omkleden het slimst).
– Scan uw QR-code + identiteitsbewijs en breng uw kind naar de les, vervolgens kunt u plaatsnemen in de huiskamer (als er zitplaatsen beschikbaar zijn).

Let op: kijken naar de les is niet meer mogelijk. Dus tijdens de lessen zijn de loopruimtes naar de toiletten en kleedkamers leeg.

Ik ben bezoeker:
Wij vonden het supergezellig dat ouders en andere belangstellenden kwamen kijken. We hebben de afgelopen weken echt heel erg genoten van de ‘huiskamersfeer’.
Echter is het bijwonen van lessen en/of evenementen de komende tijd niet meer mogelijk.

– Op vertoon van de QR-code is het tot 20.00 uur wel mogelijk om gebruik te maken van onze huiskamer (als er zitplaatsen beschikbaar zijn).

Dijkmansport houdt het sporten zo veilig mogelijk:
Dijkmansport heeft het afgelopen jaar alles in werking gezet om het sporten onder alle omstandigheden door te zetten. Online, outdoor, indoor met alle aanpassingen van dien.

Het moge duidelijk zijn dat dit heel veel energie en flexibiliteit heeft gekost van jullie als sporters en gebruikers. Ook heeft het van Dijkmansport de nodige zweetdruppels gevergd.
Toch hebben we in alle situaties geprobeerd het beste ervan te maken. De positieve feedback die we van vele van jullie hebben gekregen, waarderen we enorm!

De komende periode zullen we door blijven gaan met naar voren kijken en iedereen de mogelijkheid te bieden om te blijven bewegen.

Hopelijk tot snel!
 
Vriendelijke groet,

TEAM Dijkmansport