Mogen we weer?
Vanavond om 19.00 uur gaan we horen wat de mogelijkheden zijn voor de komende weken. Het een en ander is natuurlijk al uitgelekt en iedereen is aan het speculeren maar vanavond zal het definitief bevestigd worden. Om morgen direct te kunnen schakelen schetsen we in deze nieuwsbrief de eventuele mogelijkheden.

Mogen we weer open….
Het lijkt erop dat we vanaf morgen weer meer mogelijkheden krijgen tot bewegen. Zoals het nu lijkt is het mogelijk om individueel binnen te trainen. Onder welke voorwaarden dit zal zijn, is nog niet duidelijk. Groepslessen binnen organiseren lijkt nog niet aan de orde.

Mag de jeugd weer naar binnen….
Dit is nog spannend, wij hopen natuurlijk van ganser harte dat de jeugd weer naar zijn of haar favoriete sport kan. Maar hierover is nog geen duidelijkheid en we zullen dit vanavond moeten afwachten.

Wat gaan we doen:
Individueel trainen:
Let op, dit is een ‘what if – scenario’ maar het lijkt erop dat individueel binnen trainen in de fitness vanaf morgen (zaterdag 15 januari) weer kan. Morgen zijn we open van 08.30 uur tot 14.30 uur. Over de aantallen en het reserveren van een training komen we later terug. Natuurlijk blijft de outdoor fitness ook nog geopend.

Jeugdlessen:
We hebben 2 opties:
Optie 1: Als blijkt dat we nog niet naar binnen mogen met de jeugd gaan de buitenlessen gewoon door.
T/m 8 jaar 09.30 uur tot 10.15 uur
V/a 9 jaar 10.30 uur tot 11.15 uur

Optie 2: Als vanavond blijkt dat de jeugd weer binnen mag sporten in groepen zullen we per direct het buitenrooster laten vervallen en binnen de lessen volgens het reguliere rooster oppakken. Natuurlijk is het nog even de vraag tot hoe laat we binnen mogen sporten. Een definitief rooster wordt nog gemaild.

Groepslessen volwassenen:
Het is zo goed als zeker dat we geen groepslessen binnen mogen organiseren. Wij hopen natuurlijk dat we wel lessen buiten mogen organiseren. Zodra blijkt dat dit mogelijk is gaan we een rooster samenstellen en met ingang van aankomende maandag starten met deze lessen.

Horeca gesloten:
De ‘huiskamer’ van het sportcentrum blijft vooralsnog gesloten maar er is wel een mogelijkheid voor koffie to-go.

Bevestigingsbrief:
Omdat er nog veel onduidelijkheden zijn en er vanavond vast nog zaken besproken worden waar we nu nog geen weet van hebben komen we vanavond terug met de definitieve mogelijkheden.

Met deze brief hopen we iedereen in de paraatheid te krijgen, want 2022 zal wat ons betreft een sportief jaar zijn. Dijkmansport zal in maart 15 jaar bestaan en dit gaan we het aankomende jaar zeker vieren!

Dus iedereen in de startblokken voor wederom een sportief jaar en vanavond geven we met een 2e nieuwsbrief een definitief startschot.

Hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet,

TEAM Dijkmansport