Beste Dijkmansporters,

Wat ontzettend fijn dat we zoveel versoepeling krijgen voor de sport!! Dit betekent ook weer meer mogelijkheden in het sportcentrum. Hieronder lees je de belangrijkste veranderingen!

1. Groepslessen mogen weer naar binnen! 
Waar we de afgelopen tijd alweer veel meer mochten met de fitness, waren er nog wel beperkingen voor de groepslessen. Maar gelukkig mogen we nu ook naar binnen met groepslessen! Dit betekent dat we ook meer groepslessen organiseren. Via het online reserveringssysteem kan je hiervoor je plekje al reserveren.

Welke groepslessen gaan er plaatsvinden? 
Het groepslesrooster lees je op onze vernieuwde website. Alle informatie over de openingstijden, groepslessen, jeugdlessen zijn up to date.
Ook waren er veel positieve reacties over de buiten groepslessen! Daarom blijven we ook nog een aantal groepslessen buiten organiseren. Als er op het rooster (outdoor) achter staat, wordt deze les buiten verzorgd.

! Let op, het nieuwe groepslesrooster gaat in op maandag 7 juni.
T/m 6 juni is het oude groepslesrooster nog van kracht, de reserveringen hiervoor staan genoteerd (wellicht niet meer zichtbaar voor jezelf).

! Let op, alle huidige reserveringen voor de groepslessen komen veelal te vervallen vanwege andere lestijden. Zorg dat je dit nog even checkt en/of opnieuw reserveert!

Judo:
Ook is het weer mogelijk om judolessen te organiseren voor de senioren! Daar zijn we ook super blij mee want wat hebben de senioren judoka’s lang moeten wachten om weer lekker aan de slag te mogen. Vanaf maandag 7 juni worden de ‘oude’ lestijden van voorheen worden weer hervat. Ook deze lees je op de

2. Reserveren nog verplicht  
Inmiddels voelt het al als heel normaal. Maar ook nu nog moeten we wel reserveren voor fitness en groepslessen. Met de versoepelingen zijn er meer plekken beschikbaar per groepsles.

3. Kleedkamers weer in gebruik!  
Al een jaar lang moesten ze dicht.. Maar dan toch mag deze poort ook geopend worden! Vanaf morgen kan je weer gebruik maken van de kleedkamers en douches. Geen zorgen wat betreft legionella (mocht je dat denken), wij hebben het hele jaar meermaals per week onze douches aangezet om dit te voorkomen. Dus je kan met een gerust hart hier gebruik van maken.

4. Kluisjes unlocked      
De kleedkamers zijn vanaf morgen weer in gebruik dit betekent ook dat er weer gebruik gemaakt mag worden van de kluisjes.

Hoe werkt dat ook alweer?
A. Bij binnenkomst is het altijd belangrijk om je pasje door de scanner te halen (ook als je geen kluisje gebruikt.
B. Je kan je pasje inleveren bij de balie in ruil voor een sleutel van een kluisje.
C. Kluisje kan gebruikt worden.
D. Kluissleutel mag ingeleverd worden bij de balie, natuurlijk mag je deze ook tijdens het trainen bij je houden. Wat je zelf het fijnst vindt!
E. Wanneer je klaar bent met sporten en je wilt de kluissleutel inleveren, krijg je je pasje weer terug.

5. Horeca       
Wellicht heb je al heerlijk genoten van het vernieuwde terras! Ook nu blijft het buitenterras geopend, drankjes hiervoor kunnen besteld worden aan de buitenbalie.
Ook mag de kantine binnen weer open, drankjes hiervoor kunnen besteld worden aan de balie binnen. Er mag plaatsgenomen worden aan de stoelen en tafels die neergezet zijn.
Is er geen plek meer? Helaas kunnen wij dan niet een sta-plaats bieden. We verzoeken dan om buiten het sportcentrum een geschikte plek te zoeken of misschien een rondje te wandelen. Er is altijd een mogelijkheid voor een consumptie to-go!

 

Beperkingen       
Wat zijn we blij met de versoepelingen en dat willen we graag zo houden! We verzoeken daarom ook vriendelijk om wel de regels nog na te leven die vanuit het RIVM nog worden gesteld:
A. 1,5m afstand houden van de medemens behalve met gezinsleden.
B. Mondkapje is verplicht wanneer er gewandeld wordt op de gangen van het sportcentrum, niet in de sportruimtes, kleedkamer en in de kantine wanneer er op de plaats wordt gezeten.
C. Hou rekening met elkaar! Iedereen heeft het afgelopen jaar anders beleefd, probeer daarom te allen tijde rekening met elkaar te houden en begrip te tonen.
D. Een vriendelijk verzoek aan ouders en/of verzorgers van de jeugdleden om niet te staan in de centrale hal. Wel kan er plaats genomen worden op het terras en of in de kantine.

 

Vragen, opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom! Je mag het mailen naar: info@dijkmansport.com of je kan bellen naar 050-3113851.

Fijne dag gewenst en tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

TEAM Dijkmansport

Plaats een reactie