fbpx

Update:

Maatregelen Coronavirus, alle groepslessen komen t/m donderdag 19 maart te vervallen.

We krijgen vanuit de gebruikers en of ouders/ verzorgers veel vragen omtrent het coronavirus en het wel of niet doorgaan van sportlessen. Veel van die vragen kunnen wij niet beantwoorden, omdat ook wij niet over de informatie beschikken om gedegen antwoorden te kunnen geven.

Verantwoordelijkheid

Wat we echter wel beseffen is dat wij er zijn voor eenieder zijn vitaliteit en gezondheid. Zoals in eerdere berichtgeving aangekondigd hebben we iedereen gevraagd om zijn en of haar verantwoordelijkheid te nemen door te zorgen voor een goede hygiëne. Daarnaast is het belangrijk om bij twijfel over de gezondheid thuis te blijven.

Adviezen

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen is het nog niet geheel duidelijk wat de impact zal zijn, en of deze maatregelen de komende dagen niet verder worden aangescherpt. Ook is het voor Dijkmansport in deze setting onmogelijk om ten alle tijden minder dan de als norm gestelde 100 mensen binnenshuis te hebben. Mede op advies van de brancheorganisaties, bonden en het NOC NSF zijn wij tot het volgende besluit gekomen:

Besluit

Vanaf vrijdag 13 maart vervallen alle groepslessen (judo/ dans/ fitnessgroepslessen). De fitness is wel toegankelijk (tot nader order). Deze maatregel geldt t/m donderdag 19 maart, daarna gaan we bekijken welke lijn we verder moeten volgen.

Hou de website en onze sociale media goed in de gaten voor verdere informatie.

Vragen?

Voor vragen en of opmerkingen 050-3113851

Vriendelijke groet,

Martijn Dijkman

4 gedachten over “Maatregelen coronavirus, alle groepslessen komen t/m donderdag 19 maart te vervallen.”

  1. Ik heb zelf besloten om niet meer te komen totdat helder is dat het coronaprobleem beheersbaar is. Oudere mensen zijn het kwetsbaarst. Dat zijn er veel bij Dijkman.
    Ik blijf mn contributie betalen. Ik vind Dijkman een fijn sportcentrum.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

In verband met het Coronavirus zijn wij helaas tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten.