De loopgroep van Dijkmansport gaat meedoen aan de Halve van Haren.

Hardlopen_elke woensdag winter halve marathon harenZaterdag 9 maart 2019 gaat het gebeuren. De loopgroep van Dijkmansport gaat meedoen met de “Halve van Haren“. Zo’n 15 lopers van de loopgroep gaan voor een mooie tijd of willen “gewoon” finishen. Voor de 1 is het de eerste keer en voor de ander is het de “zoveelste” halve.

21.1 km

Een halve marathon is 21.1 km. Op een uitdagend parcours met de nodige venijnigheden, zal iedereen proberen om “lekker te lopen”.

Naast de lopers voor de halve zijn er ook ook een aantal die de kwart lopen. Die is deze dag ook.

Voorbereiding

Looptrainer Joost heeft iedereen een schema gegeven om zo optimaal voor te bereiden. Met een gedegen voorbereiding kan iedereen aan zijn persoonlijke doelen werken.

Woensdagavond: looptraining

Op de woensdagavond van 19:00 tot 20:30 uur is er een vast looptraining. Een looptraining geschikt voor iedere fanatieke loper die 20 minuten aan een stuk kan lopen. In de looptraining wordt stil gestaan bij looptechniek, houding en verschillende tempo’s.

Ook aansluiten bij de loopgroep?

Kom eens langs en doe mee met de looptraining. Naast de looptraining onderneemt de groep ook gezamenlijk deel aan andere loopevenementen.

 

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij joost@dijkmansport.com

 

 

“Dijkmansport voor een leven lang hardlopen”

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur