Het “Lentetoernooi” in Beilen stond 23 maart op de agenda voor de judoka’s van Dijkmansport.

Het lentetoernooi in Beilen georganiseerd door JV Tachi Beilen verliep soepel en rustig. De judoka’s van Dijkmansport deden goed hun best, dit leverde 2x GOUD, 2x ZILVER, 2x BRONS en 1x een vierde plek op. Een mooi resultaat.

Judoka van de dag

Jaslene Dijkmansport kampioen Beilen lentetoernooiDe judoka van de dag was Jaslene van Riel. Jaslene liet deze dag dat judo zoals zo vaak gezegd een super mooie (aanvallende) sport is. Jaslene was in goede vorm, de investeringen in de trainingen betaalde zich uit. Een sper vuur van goede aanvallen en harde ippons was dan ook om van te genieten.

Combinaties van verschillende worpen werden voortdurend afgewisseld. Ondanks een klein missertje in de voorronde (onoplettendheid op de grond) werd dat in de herkansing ruimschoots goed gemaakt met een keiharde staande schouderworp (ippon-seoi-nage). Kortom Jaslene was vandaag de terechte kampioen

 

Ippon van de dag

De ippon van de dag kwam op naam van Suus Riddering. Suus wist op het juiste moment haar tegenstander echt te “gooien”. Hieronder het filmpje van de ippon:

 

 

Uitslagen 36ste Lentetoernooi Beilen 2019

Eerste plaats

Jaslene van Riel -36kg

Raul Kelly -36kg

Tweede plaats

Suus Riddering -48kg

Len Sannes -46kg

Derde plaats

Dagmar Niemeijer -52kg

Julian Boijenga -55kg

Vierde plaats

Daan Wolthuis -66kg

 

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur