Jeugdjudo

Jeugdjudo bij Dijkmansport begint voor de allerjongsten met Tuimeljudo; naast een perfecte voorbereiding op jeugdjudo is het een ideale les voor een goede ontwikkeling van jonge kinderen van 3 tot 5 jaar.
De mentale en fysieke vaardigheden die jonge kinderen opdoen in de lessen zullen hun persoonlijke ontwikkeling enorm stimuleren. Spelenderwijs leren kinderen bewegen, rollen, rennen, klimmen en klauteren. Maar ook zorg dragen voor elkaar en functioneren in een groep zijn belangrijke vaardigheden waar ze spelenderwijs mee in aanraking komen. Ze leren om te luisteren naar instructies en ze leren om samen te werken. Doordat de lessen in een speelse vorm worden gegeven, sluit het geheel goed aan op de belevingswereld van het kind.

En dan de volgende stap

Als kinderen de vijfjarige leeftijd bereikt hebben kunnen ze Jeugdjudo gaan volgen. Jeugdjudo richt zich op kinderen in de leeftijd van 5 tot 15 jaar en is geschikt voor jongens en meisjes. Iedereen kan aan judo doen.

Naast jeugdlessen op locatie beschikt Dijkmansport over een hoofdlocatie in Groningen. Hier kan op elke dag van de week aan jeugdjudo worden gedaan. De meerwaarde van judo is alom bewezen en de vaardigheden die er tijdens de lessen worden opgedaan hebben zowel op fysiek als op mentaal vlak een enorme positieve invloed. Dijkmansport werkt met trainers/trainsters die allemaal een enorme ervaring hebben binnen het judo. Ze zijn zeer gedreven om in een veilig sportklimaat kinderen een plezierige sportieve ontwikkeling te geven.
Naast de wekelijkse reguliere lessen organiseert Dijkmansport veel activiteiten en evenementen zoals:

  • jeugdkampen;
  • clubtoernooien;
  • themalessen;
  • trainingsdagen;
  • spelletjes lessen;
  • examens;
  • en nog veel meer leuke recreatieve activiteiten.

Dijkmansport onderscheidt zich als club hier zeker in!

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Gratis proefles Judo

Lid worden?