fbpx

12,5 jaar bij Dijkmansport

Johan Kiefer is al 12,5 jaar het gezicht voor vele groepslessen. Vanaf het eerste uur is hij betrokken bij Dijkmansport en is voor vele sporters en instructeurs een bron van inspiratie.
Dat Johan van geen ophouden weet is duidelijk voor iedereen die zijn lessen bezoekt, als een ware drillinstructor waakt hij over een ieder zijn fitheid en de kantjes er bij af lopen is onmogelijk.

Passie

Dat hij zijn werk doet met passie blijkt aan alles, maar in plaats van rustiger aan doen en het afbouwen van zijn werkzaamheden zal hij de komende jaren vol gas blijven gaan voor groepslessen met een hoge intensiteit,  maar met de kenmerkende knipoog naar plezier en groepsdynamiek.]

Een stukje Dijkmansport

Mede dankzij de inzet van Johan hebben vele (oud)werknemers van Dijkmansport hun studies met succes kunnen afsluiten. Met recht kunnen we stellen dat Dijkmansport een deel van Johans leven is, maar ook andersom is Johan een stukje Dijkmansport. Of we nog eens 12,5 jaar mogen genieten van Johans lessen laten we in het midden maar de komende jaren zal de energie er nog van af knallen!

Plaats een reactie

In verband met het Coronavirus zijn wij helaas tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten.