fbpx

 

Helemaal open vanaf 1 juli 2020!

Wij zijn blij om jullie te mogen mededelen dat er vanaf woensdag 1 juli weer gebruik gemaakt mag worden van onze binnensport faciliteiten. Dit geeft weer meer mogelijkheden om te bewegen.

Natuurlijk moeten we de regels in acht nemen en per sporter zoveel mogelijk ruimte creëren waardoor het hanteren van de 1,5 meter ten alle tijden kan worden nageleefd. Wij rekenen op het gezonde verstand van alle Dijkmansport leden.

Reserveren

Door te werken met ons reserveringssysteem kunnen wij het gebruik van het sportcentrum goed spreiden en hebben we tussen de trainingen door voldoende tijd voor extra schoonmaakwerkzaamheden. Heb je nog geen inlogmogelijkheden neem dan contact op met onze administratie 050-3113851 / info@dijkmansport.com

Spontaniteit

Voor de vrije fitness is reserveren ook gewenst! Echter als er ruimte is en je komt zonder reserveren dan is dit mogelijk, je moet je dan wel kunnen registeren dus neem je ledenpas altijd mee.

Buiten trainen blijft gedurende de hele zomer mogelijk!

Nu we eraan gewend zijn is buiten trainen (vooral in de zomer) heerlijk, met onze fitnesstuin en de overkapping is buiten sporten niet meer weg te denken als faciliteit. De situatie zoals nu zal worden gehandhaafd tot maandag 17 augustus. Echter zullen wij na deze datum de huidige fitnesstuin uitbreiden met ca. 60 m2 en zijn we aan het onderzoeken hoe we volgend seizoen deze tuin permanent kunnen overkappen.

Kleedkamers gedurende de zomervakantie nog dicht

Gedurende de zomervakantie houden wij onze kleedkamers nog even dicht, dus thuis omkleden en douchen. Vanaf 17 augustus zal iedereen weer gebruik kunnen maken van onze recent gerenoveerde kleedkamers. Gebruik van de toiletten (gangzijde) is wel toegestaan.

Koffiecorner

Na afloop van de training een kopje koffie of  thee nuttigen is mogelijk. We hebben binnen en buiten een beperkt aantal plaatsen en met inachtneming van de 1,5 meter regel kunnen we ca. 16 mensen bedienen.

Openingstijden

Gedurende de zomervakantie hanteren wij aangepaste openingstijden (klik hier voor de openingstijden).

Deze tijden gelden van maandag 6 juli t/m zondag 16 augustus.

Groepslessenrooster

Het groepslessenrooster is ook geldig van maandag 6 juli t/m zondag 16 augustus.(Klik hier voor het groepslessenrooster)

Website, nieuwsbrief en social media

Houd ook in de komende periode onze mediakanalen goed in de gaten.

Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven, maar mogen dit niet doen zonder jullie toestemming (AVG-wetgeving). Mocht je momenteel geen nieuwsbrief ontvangen klik dan op deze link (aanmelden nieuwsbrief) om je aan te melden.

Fijne zomervakantie!

Natuurlijk is de zomer ook een tijd van ontspanning en plezier. Geniet van ieders verdiende rust. Het is de afgelopen periode best onstuimig geweest, iedereen heeft zich moeten aanpassen en een paar weken rust en even uit de dagelijkse sleur is voor iedereen goed. Geniet van jullie gezondheid en mocht je komen sporten dan staan wij voor je klaar om dit verantwoord en met veel plezier en inzet te kunnen doen.

Sportieve groet,

Team Dijkmansport

Martijn Dijkman

2 gedachten over “Helemaal open vanaf 1 juli 2020!”

  1. ik heb de site tig keer bekeken maar geen reserveringssysteem voor fitness binnen kunnen vinden of waar ik me kan inloggen om te reserveren

    Beantwoorden

Plaats een reactie