De HazenRun is een familie run voor alle leeftijden.

Hazenrun Dijkmansport 2019Voor de tweede editie hebben we een mooie route uitgestippeld voor de Hazenrun van ca. 2 kilometer. De route loopt vanaf het terrein bij de Kartbaan in Groningen over de Kardinge bult en terug.  Voor het starten kunnen de kinderen geschminkt worden tot echte haas en na afloop is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij de paasbrunch!  Kortom: het wordt een onvergetelijke paasdag!

Aan deze familierun kunnen ouder(s) (of een andere volwassene) met hun kid(s)* deelnemen door het ca. 2 kilometer lange parcours af te leggen!

*maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 4 – 12 jaar

 

PAAS BRUNCH?!

Op 2e paasdag opent de Kartbaan Groningen speciaal voor de deelnemers van de HazenRun haar deuren! Van 11:00 tot 14:00 uur staat er een heerlijke brunch klaar: met diverse broodjes, gekookte eieren, verse jus en noem maar op…..

Bij het inschrijven voor deelname aan de run kun je gelijk voor een aantal personen reserveren voor deze gezellige brunch. Loop je bijvoorbeeld als mama met je zoon? Maar willen papa, opa en oma, en zusje ook mee brunchen? Je kunt voor maximaal 9 personen reserveren! Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.

Alleen brunchen?
Op 1e paasdag ben je ook welkom bij de kart baan. Reserveer hiervoor rechtstreek via de website van de kartbaan.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor de website >>>

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur