Hasselt – Voor de 9de keer stond het B.P.O. judotoernooi op het programma.

Dijkmansport wist mooie succes te behalen in Hasselt. 4x GOUD, 4x ZILVER en 1x BRONS was de oogst. Wat opviel deze dag, was dat er veel judoka’s waren die een “harde” en/of mooie ippon scoorde. Leuk om te zien. Iedereen liet zich van zijn beste kant zien en wist zich op zijn manier te ontwikkelen.

Judoka van de dag

De judoka van de dag was Jaslene van Riel. Jaslene is de laatste toernooien bezig met een hele sterke ontwikkeling. Haar veelzijdigheid kwam ook in Hasselt weer naar voren. De ene na de andere tegenstander werd voor het einde van de tijd op de grond geworpen of in de houdgreep genomen. Links of rechts maakte Jaslene vandaag ook niks uit. Klasse!

Ippon van de dag

De ippon van de dag kwam op naam van Lisa Huisman. Lisa wist zichzelf en haar tegenstander volledig te verrassen door uit een reflex een huizenhoge ura-nage te maken. Prachtig om te zien. “Ik weet niet eens wat ik deed” aldus de gelukkige Lisa.

Verder waren de ippons van Cheyenne, Len, Jaslene en Raul ook mooi om te zien.

Coaches Danny en Joost reden met een goed gevoel weer terug naar Groningen. Op naar volgende naar 26 mei: het toernooi in Tweede Exloërmond.

Uitslagen 9de B.P.O judotoernooi Hasselt 2018

Eerste plaats:

Jaslene van Riel (-30kg)
Cheyenne van der Sluis (-70kg)
Huub van Kammen (-55kg)
Ruben de Wal (-50kg)

Tweede plaats:

Lisa Huisman (-52kg)
Len Sannes (-42kg)
Julian Boijenga (-50kg)
Raul Kelly (-33kg)

Derde plaats:

Ruben de Wal (-55kg)

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur