Wat zijn wij blij met onze investering in de ‘Fitnesstuin‘. Dat ook jullie er blij mee zijn is aan de reacties duidelijk te merken, hier krijgen wij enorm veel energie van! Dat deze ’tijdelijke’ oplossing zo energiek en vol enthousiasme gebruikt wordt geeft ons moed maar ook de inzichten dat we ook in de toekomst de fitnesstuin en het buitensporten een prominente plaats geven binnen ons sportaanbod. Helaas kunnen we nog niet verder open, de cijfers laten het nog niet toe en er zijn nog niet voldoende mensen gevaccineerd. We krijgen vaak de vraag wanneer we weer naar binnen kunnen om te sporten, vooral de jeugd hunkert weer naar de dojo en danszaal. We willen heel graag weer groepslessen organiseren, echter is het voor ons ook koffiedik kijken en moeten we ons in de tussentijd richten op wat we wel kunnen doen. Een ding is zeker en dat is dat wij tot op heden dankzij jullie lidmaatschap het hebben kunnen redden. Daar zijn we heel dankbaar voor!

We hebben een paar verruimingen kunnen oraniseren met betrekking tot de buitenfitness:

Ruimere openingsuren:
Door het later ingaan van de avondklok (22.00 uur) kunnen wij op de avonden een extra uur toevoegen aan het lesrooster. Het laatste blok zal dan plaatsvinden van 20.30u – 21.30u (behalve op behalve vrij-za-zondag). Ook gaan wij de tijden per reserverings-blok verhogen van 45 minuten naar 60 minuten. Vanaf vrijdag 2 april kun je dit reserveren.

Smallgroup training:
Vanaf dinsdag 6 april organiseren wij een aantal keer per dag een HIT training. Ook hiervoor kun je, je inschrijven via het reserveringssysteem. Een training onder begeleiding van een instructeur van 30 minuten waarin je met een hoge intensiteit een aantal oefeningen bij langs gaat. Per les werken we met de maximaal toegestane 4 personen. Omdat de ruimte maar beperkt is raden we deelnemers aan deze training aan om de warming up vanuit huis te doen, kom dus op de fiets, rennend of wandelend. Vanaf vrijdag 2 april kun je dit reserveren.