Zomerrooster Fitness

Wij zijn blij om jullie te mogen mededelen dat er vanaf woensdag 1 juli weer gebruik gemaakt mag worden van onze binnensport faciliteiten. Dit geeft weer meer mogelijkheden om te bewegen.

Natuurlijk moeten we de regels in acht nemen en per sporter zoveel mogelijk ruimte creëren waardoor het hanteren van de 1,5 meter ten alle tijden kan worden nageleefd. Wij rekenen op het gezonde verstand van alle Dijkmansport leden.

Openingstijden

Gedurende de zomervakantie hanteren wij aangepaste openingstijden (klik hier voor de openingstijden).

Deze tijden gelden van woensdag 1  juli t/m zondag 16 augustus.

Groepslessenrooster

Het groepslessenrooster is ook geldig van woensdag 1  juli t/m zondag 16 augustus (Klik hier voor het groepslessenrooster)

Reserveren

Door te werken met ons reserveringssysteem kunnen wij het gebruik van het sportcentrum goed spreiden en hebben we tussen de trainingen door voldoende tijd voor extra schoonmaakwerkzaamheden. Heb je nog geen inlogmogelijkheden neem dan contact op met onze administratie 050-3113851 / info@dijkmansport.com

>>>> klik hier om te reserveren

Spontaniteit

Voor de vrije fitness is reserveren ook gewenst! Echter als er ruimte is en je komt zonder reserveren dan is dit mogelijk, je moet je dan wel kunnen registeren dus neem je ledenpas altijd mee.

Buiten trainen blijft gedurende de hele zomer mogelijk!

Nu we eraan gewend zijn is buiten trainen (vooral in de zomer) heerlijk, met onze fitnesstuin en de overkapping is buiten sporten niet meer weg te denken als faciliteit. De situatie zoals nu zal worden gehandhaafd tot maandag 17 augustus. Echter zullen wij na deze datum de huidige fitnesstuin uitbreiden met ca. 60 m2 en zijn we aan het onderzoeken hoe we volgend seizoen deze tuin permanent kunnen overkappen.

Kleedkamers gedurende de zomervakantie nog dicht

Gedurende de zomervakantie houden wij onze kleedkamers nog even dicht, dus thuis omkleden en douchen. Vanaf 17 augustus zal iedereen weer gebruik kunnen maken van onze recent gerenoveerde kleedkamers. Gebruik van de toiletten (gangzijde) is wel toegestaan.

Koffiecorner

Na afloop van de training een kopje koffie of  thee nuttigen is mogelijk. We hebben binnen en buiten een beperkt aantal plaatsen en met inachtneming van de 1,5 meter regel kunnen we ca. 16 mensen bedienen.

Vragen?

Bij vragen neem dan contact op met onze administratie 050-3113851 / info@dijkmansport.com