Personal Training 

Maatwerk in fysieke training en begeleiding.

Met een Personal Trainer krijg je bij Dijkmansport intensieve individuele begeleiding in het stellen van sportieve en bijbehorende mentale doelen die bij jou passen en deze ook te behalen op een veilige en motiverende manier.
De Personal Trainers die wij je als Dijkmansport kunnen bieden, hebben de kennis en vaardigheden om veel verschillende trainingsvormen in te zetten. Bijvoorbeeld specifieke halteroefeningen, maar ook cardio-vormen zoals loop- en fietstraining. En hoewel de trainingsaanpak per persoon in de praktijk vaak sterke verschillen vertoont, komen kernwaarden als plezier, lerend vermogen en resultaat in de trainingen van al onze PT-cliënten terug, van jonge topsporter tot fitte senior!
De kosten van Personal Training liggen tussen de € 49,95 per persoon, per sessie. In een kennismakingsgesprek kunnen we je uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Een sessie is 60 minuten. Hierin wordt de progressie besproken en wordt er 45minuten lang effectief getraind met jouw Personal Trainer, die klaarstaat om jouw eigen grenzen om te zoeken!

Verdubbel het plezier, deel de kosten!
Sporters die qua doelen en fysieke fitheid ongeveer op dezelfde lijn zitten kunnen prima samen trainen. Vaak geeft dit extra motivatie en plezier. Ook in deze vorm kun je van de diensten van een Personal Trainer gebruik maken.
Met Small Group Personal Training heb je veel individuele begeleiding, maar zijn de kosten minder in vergelijking met individuele Personal Training. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou en je eventuele medesporters, kom dan langs voor een oriënterend gesprek!

Gratis proefles Fitness

Lid worden?