fbpx

Personal Training en Fysieke Training voor iedereen met een sportief doel.

Personal training en Fysieke trainingen bij Dijkmansport worden verzorgd door Fysieke Training Groningen. Tijdens de training sessies staan techniek, opbouw, en het werken aan jou doelstelling centraal. FTG heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het aanbieden van trainingen binnen duursport, spel/vechtsporten en doceren van fitness opleidingen.
Van sport specifieke programma’s met topsporters tot instap programma’s voor beginners. FTG staat klaar voor iedereen met een sportief doel.

Kennismaking

Na een kennismaking gesprek staat de gecertificeerde trainer klaar om veel verschillende trainingsvormen in te zetten, van mobiliteit, specifieke halteroefeningen, kracht methodes tot cardio-trainingsvormen zoals loop- en fietstraining. We gaan samen de fysieke uitdaging aan!

Kosten

Personal training is mogelijk vanaf €50,- per sessie van een uur. De prijs is afhankelijk van de afname.
Het is ook mogelijk om een small group te vormen. Boven op het basis tarief vanaf € 50 komt er € 7,50 per persoon per uur. Het totaal bedrag delen we door het aantal klanten.

Proeftraining

Wil je eerst een proef training? Of heb je nog meer vragen. Bel of mail voor een afspraak, of schrijf je in via de balie.

Niels Cloo
Tel:0649757361
Mail: n.cloo@fysieketraininggroningen.nl

 
“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Gratis proefles Fitness

Lid worden?