Starten met fitness

In de fitness hebben we de beschikking over verschillende cardio- en krachtapparaten, losse gewichten en materiaal voor functionele oefeningen. Je traint individueel maar wel onder begeleiding van onze instructeurs. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen voorkeur. 
Daarom kun je bij Dijkmansport zelf kiezen welke trainingsvorm het beste bij jou past en wat je wel en niet gebruikt in de club.

Er is altijd een fitness instructeur aanwezig in de fitness die voor je klaar staat om je tips te geven om jouw training nog geschikter te maken!

Nieuw in de fitness? 
Je kunt altijd een gratis proefles aanvragen. Een uur lang zal er een instructeur met je mee lopen om je de basis aan te leren in de fitness. 
Als je liever alleen een proefles doet omdat je al enige fitness ervaring hebt is dat geen probleem. Dit kan je aangeven zodat je lekker individueel aan de slag kan.

Intake:
Na je proefles kan je beslissen om lid te worden bij Dijkmansport. Als je hiervoor kiest kan je een intake inplannen. Een intake omvat het volgende:

  • Een uitgebreid intake gesprek waar er verschillende vragen en doelen worden besproken om een gericht trainingsschema te kunnen maken.
  • Een weeg-moment met vetpercentage meter
  • Een conditietest op de fiets

Het zorgt voor een 0-meting zodat je weet waar je nu staat en ook waar je graag heen zou willen. Op basis hiervan wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. Mocht je een of meerdere facetten niet willen van een intake is dat geen enkel probleem. Geeft dit gerust aan zodat we hier rekening mee kunnen houden. 

Als je je toe bent aan een nieuw schema kan dit worden gevraagd aan de instructeur, hij/zij maakt vervolgens een nieuw schema!

Ervaren sporters gaan vaak hun eigen gang, maar weten de trainers wel vaak te vinden voor specifieke vragen.

Liever nog meer begeleiding? Een trainer die jou een uur lang stimuleert om door te gaan? Dan is Personal Training iets voor jou.

 

Gratis proefles Fitness

Lid worden?