Starten met fitness

Als je een proefles fitness hebt gedaan kan er een intake worden gepland. Tijdens deze intake wordt er een 0-meting gedaan. Zo heb je een goed startpunt waaruit je verder kan werken. Wil je liever geen 0-meting dan is dit natuurlijk niet verplicht. Vervolgens maakt de fitness-instructeur voor jou een schema waarmee je aan de slag kunt. Als je je toe bent aan een nieuw schema kan dit worden gevraagd aan de instructeur, hij/zij maakt vervolgens een nieuw schema! Ervaren sporters gaan vaak hun eigen gang, maar weten de trainers wel vaak te vinden voor specifieke vragen. Dijkmansport maakt gebruik van een begeleidingsprocedure die in een aantal stappen verloopt. Na een intake volgt afstemming en uitleg over het trainingsschema, trainingsvorm of groepsles die wordt gekozen. Vervolgens kan elke 8 tot 10 weken de training worden geëvalueerd en worden aangepast.

Liever nog meer begeleiding? Een trainer die jou een uur lang stimuleert om door te gaan? Dan is Personal Training iets voor jou.

Jeugdfitness

Ben je nog geen 18, maar wil je wel graag in een fitnesscentrum trainen? Dijkmansport biedt de mogelijkheid om vanaf 13 jaar fitness bij ons te volgen. Voorwaarde is wel dat je een goede intake krijgt van een van onze instructeurs. Zij gaan aan de hand van jouw ontwikkeling kijken welke oefeningen en trainingsvormen geschikt zijn om te doen. Je krijgt uitleg en begeleiding bij het verantwoord en effectief trainen. Omdat het jeugd betreft, is het een veilig idee dat er bij Dijkmansport permanent begeleiding aanwezig is om de training in goede banen te leiden.

Gratis proefles Fitness

Lid worden?