fbpx

Start op de goede manier bij Dijkmansport!

Wil je bij ons komen sporten?  Kom langs voor een Intake!

Bij het trainen in de fitness zijn veiligheid, plezier en effectiviteit belangrijke waardes die de trainers van Dijkmansport nastreven. Beginnende sporters helpen we met het oppakken van een leuk en effectief trainingsprogramma. Met sporters die al wat langer actief zijn, evalueren we regelmatig het schema en houden we de voortgang in effect en plezier in de gaten. Ervaren sporters gaan vaak hun eigen gang, maar weten de trainers wel vaak te vinden voor specifieke vragen.

Dijkmansport maakt gebruik van een begeleidingsprocedure die in een aantal stappen verloopt. Na een intake volgt afstemming en uitleg over het trainingsschema, trainingsvorm of groepsles die wordt gekozen. Vervolgens kan elke 8 tot 10 weken de training worden geëvalueerd en worden aangepast.Liever nog meer begeleiding? Een trainer die jou een uur lang stimuleert om door te gaan?

Dan is Personal Training iets voor jou.

Resultaat?

Je ervaart een grotere mate van fitheid waardoor je ’s ochtends fitter opstaat  en met meer energie de dag beleeft. Daarnaast maken we altijd een programma op basis van jouw doelstelling.

Voorbeelden van doelstellingen:

  • Afvallen / Afslanken
  • Fit worden / Fit blijven
  • Gezondheid verbeteren
  • Conditie verbeteren
  • Strakker in je vel

Onze geschoolde instructeurs weten raad met elke doelstelling van onze klanten.

Kom langs en wij helpen je verder!

Gratis proefles Fitness

Lid worden?