fbpx

Een unieke aanbieding voor bedrijven!

Dijkmansport stimuleert het collectief sporten voor bedrijven. Bedrijfsfitness bij Dijkmansport kan op vele verschillende manieren, waarbij wij goed luisteren naar de wensen van het bedrijf. Er kan in groepsverband gesport worden met uw collega’s, maar het is ook mogelijk om lekker individueel te sporten. Wij hebben de volgende mogelijkheden: Fitness (incl. persoonlijk trainingsschema), Spinning, Total Body Workout, Bodypump, Bounce, Box-Fit en Zumba.

Wij hebben een unieke aanbieding voor bedrijven waarvan de werknemers zin hebben om lekker bij Dijkmansport te komen sporten; elke werknemer die lid wordt, krijgt een collectiviteitskorting van 12,5%. Deze korting geldt voor alle reguliere abonnementsvormen van Dijkmansport.
 

Voorbeeld bedrijfsfitness abonnement

Een abonnement voor onbeperkt sporten voor drie maanden kost normaal €44,81 per maand. Met de collectiviteitskorting kost dit nog maar €39,21. Daarnaast bieden we de werknemers een gratis intake + fittest aan, waarbij de volgende onderdelen aan bod komen:

• Intake gesprek (gericht op doelstellingen, leefstijl, eventuele klachten en trainingsvoorkeur)
• Vet% meting
• BMI meting
• Taille omvang meting
• Bloeddruk meting (indien gewenst)
• Uithoudingsvermogen test op de fiets
• Advisering gemeten aspecten

Op basis van deze intake + fittest kan er een persoonlijk schema opgesteld worden. Deze metingen worden periodiek herhaald om de vooruitgang van de training goed bij te houden.

Voordelig sporten

De fiscus heeft bepaald dat elk bedrijf haar werknemers mag laten sporten met een fiscaal voordeel. Dit betekent dat de kosten van het brutoloon mogen worden ingehouden. Hierdoor hoeft er geen inkomensbelasting over dit bedrag betaald te worden. Dat levert gemiddeld nog eens 40% belastingvoordeel op! Een voorwaarde is dan wel dat de bedrijfsfitness aan tenminste 90% van alle werknemers wordt aangeboden (deelname is natuurlijk niet verplicht).

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Dijkmansport is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.
Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsfitness Nederland
Postadres Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon  0513 – 633 111
Fax  0513 – 636 050
Email    info@bfnl.nl

Gratis proefles Fitness

Lid worden?