fbpx

We zitten al een paar weken in de lock-down en we worden dagelijks geconfronteerd met nieuws dat niet altijd opbeurend is. Daarom is het ook wel eens fijn om gewoon positieve verhalen te lezen. En vandaag willen we graag zo’n verhaal delen! Met een echte Dijkmansport-topper! Lees hier zijn verhaal:

 

Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Marcel Bijlsma.
Ik sport met veel plezier al jaren met Dijkmansport. En ook tijdens dit rare jaar met de Lock-down was ik met alle maatregelingen was ik regelmatig te vinden. In oktober 2019 ben ik een traject in gegaan om af te vallen want ik had zoals de veel mensen last van overgewicht. Ik heb een dieet gevolgd dat voor mij ‘Het gouden Ticket’ was.

Ik ben afgelopen jaar ruim 70 kilootjes afgevallen ( geen operatie)! En ja ook voor mij was het een hele strijd met eten; dit mag je wel eten en dit mag ja niet eten maar ik heb hier een hele goede balans in gevonden.

En daarbij heb ik ook schema’s van Angelo ontvangen. Maar ook op de spinning fiets – HIT training & het buikspier kwartier was ik te vinden.

Afgelopen vrijdag heb ik mijn streefgewicht behaald! En daarom wil ik Dijkmansport en in het bijzonder Angelo bedanken voor de steun.

En ik wens iedereen een goed en gezond en sportief 2021!

En we zien elkaar wel weer in de sportschool.

Groetjes Marcel