fbpx

Dijkmansport keert zich binnenstebuiten!

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal gehoord en gelezen hebben mogen de deuren van het sportcentrum helaas nog niet open. Dit kan wellicht nog even duren en dat is schrikken, want hoe nu verder? Wij staan te popelen om jullie weer te zien en te begeleiden! Daarnaast missen wij ook de gezellige gesprekken onder het genot van een kopje koffie.

Nieuwe richtlijnen

Vanaf maandag 4 mei is Dijkmansport begonnen met het geven van 1-op-1 trainingen. Dit is een succes en wordt ontzettend goed en positief ontvangen! Vanaf a.s. maandag 11 mei gaan ook de buitenlessen voor de jeugd van start. Met de nieuwe richtlijnen die vanaf 11 mei van toepassing zijn kunnen we nog iets meer. Het team zet zijn schouders eronder en keert Dijkmansport binnenstebuiten!

Dijkmansport keert zich binnenstebuiten

Wij houden jullie nog even in spanning wat dit precies in gaat houden. Blijf op de hoogte en houd onze website en social media kanalen in de gaten! Jullie horen snel meer van ons!

6 gedachten over “Dijkmansport keert zich binnenstebuiten!”

 1. Ik vind het super knap hoe jullie team de schouders eronder zet en op alle mogelijke manieren ons aan het sporten houdt. Met online lessen, de 1 op 1 lessen, starten met de buitenlessen dans en judo.
  En ook de berichtgeving naar ons als klanten is zeer warm en ook duidelijk. Ik realiseer me dat dit allemaal met een flinke inspanning tot stand wordt gebracht.
  Ik laat onze dochter Loes straks met een gerust hart weer dansen, want jullie laten met het beleid duidelijk zien dat ook bij Dijkman, de veiligheid voorop staat. Loes heeft er weer knetter veel zin in.
  Wanneer de fitness en de groepslessen voor volwassenen weer veilig kunnen worden gestart, ben ik ook weer van de partij.
  Tot die tijd …. Petje af voor iedereen bij Dijkman sport ! Blijf doorzetten. Hou vol! Het komt goed.
  Groetjes van Mareille Meijer-Poort

  Beantwoorden
  • Hoi Annemarie, Houdt onze website en social media kanalen in de gaten! Een deze dagen zullen wij een compleet nieuw aanbod bekend maken, welke uiteraard veilig en verantwoord is!

   Beantwoorden
 2. Nog steeds ben ik heel blij met het aanbod van de 1 op 1 trainingen, want ik wil vrijwel geen risico lopen, of ik de volgende 1 a 2 jaar nog lid kan blijven als ´angst haas´ (voorkomen is beter dan genezen) is dus onzeker. Ik vraag me ook af wat de ouderen groep bij dijkman doet waar ik met plezier bij sportte.

  Beantwoorden
  • Hoi Linda, Dat begrijpen wij heel goed! Wij gaan een rooster creëren die voor iedereen zo veilig en divers mogelijk is. Mocht u twijfelen over de veiligheid van een les of training bel of mail ons dan! Wellicht kunnen we met meer uitleg uw zorgen wegnemen! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 050-3113851

   Beantwoorden

Plaats een reactie