Sleen – In dit pittoreske dorpje, stond voor 35ste keer het IJspegeltoernooi op de kalender.

Dijkmansport was met een mooie groep vertegenwoordig bij dit toernooi. De Dijkmansport judoka’s keerden met 9 medailles weer huiswaarts. Een goede prestatie. Voor veel judoka’s was het een moment om wat wedstrijd ervaring op te doen tegen veelal gelijkwaardige tegenstanders.

Judoka van de dag

Liv Zwart was deze dag de judoka van de dag. Liv doet nu al een tijdje mee met de wedstrijdtraining maar had nog geen “toernooi” meegedaan. Maar deze dag wel, en hoe! Liv wist tegenstander na tegenstander te verslaan. met gevarieerd judo. Een tegenstander bleek net een maatje te groot, dit resulteerde in een dik verdiende zilveren medaille voor Liv. Klasse!

Ippon van de dag

De ippon van de dag werd gemaakt door twee judoka’s. Sanne Nieuwwold en Madz Nienhuis. Sanne wist haar zelf en haar tegenstander zodanig te verassen, dat ze uit een reflex een knetter harde o-goshi (heupworp) te maken, BAM, Ippon!

Madz liet weer eens zien dat hij beschikt over een levensgevaarlijke voetveeg (de-ashi barai). Zo ook in Sleen, zijn tegenstander vloog door de lucht! Ippon! Supermooi!

De coaches Inge en Joost waren tevreden met de behaalde resultaten en ontwikkeling van de judoka’s. Op naar het volgende toernooi!

Ook geïnteresseerd in wedstrijd judo bij DIjkmansport?

Vraag naar de mogelijkheden bij de judomeester of judojuf op locatie. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er wedstrijdtrainingen vanaf 7 jaar. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Uitslagen 35ste IJspegeltoernooi Sleen 2018

Eerste plaats:

Victoria Moguella (-44kg)

Madz Nienhuis (-30kg)

Milan Jager (-66kg)

Tweede plaats:

Liv Zwart (-35kg)

Ruben de Wal (-55kg)

Jaslene van Riel (-30kg)

Derde plaats:

Isa Boersma (-45kg)

Julian Boijenga (-46kg)

Vierde plaats:

Raul Kelly (-33kg)

 

Podiumfoto’s:

Liv tweede plaats.
Ruben tweede plaats.
Madz eerste plaats.
Milan eerste plaats.
Jaslene tweede plaats.
Viictoria eerste plaats.

 

“Dijkmansport voor een leven lang sporten”

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur