Wat gaat er gebeuren:

De komende maanden gaan we bouwen aan de volgende zaken; een multifunctionele groepslesruimte van ca. 150 m2 (over de kleedkamers heen). Een buitenfitnessruimte van ca. 70 m2. Als de bouw van de nieuwe groepslesruimte is voltooid, gaan de spinningfietsen naar de (oude)bovenzaal en maken we van de huidige spinningruimte een krachtruimte.

Wat is de planning:

Op een verbouwing is nooit een exacte planning te maken, maar als alles volgens het plan verloopt dan is de planning als volgt:

  • September: voorbereiding werkzaamheden, plaatsen hek rond outdoor fitness, en het leggen van kunstgras.
  • Oktober: aanleggen fundering (heiwerkzaamheden) plaatsen fitness toestellen outdoor fitness.
  • November & december: ruwbouw nieuw te bouwen zaal.
  • December & januari: afbouw van nieuw te bouwen zaal.
  • Februari & maart: inrichten van krachtruimte.
  • April: einde verbouw Dijkmansport.

Welke hinder kunt u ondervinden:

Tijdens de heiwerkzaamheden zullen we 2 tot maximaal 3 dagen moeten sluiten.

(de exacte datum zal tijdig worden gecorrespondeerd)

Als de nieuwe zaal klaar is zal er een verhuizing plaats vinden van spinningfietsen e.d, hier trekken we 1 tot 2 dagen voor uit waarop we de sportschool ook zullen sluiten.

Verder zullen we weinig tot geen hinder ondervinden, omdat de meeste werkzaamheden vanaf de buitenzijde worden gedaan.

Wat willen we bereiken met deze verbouwing:

Momenteel groeit de dansafdeling hard en moeten we ruimte extern huren om de lessen te kunnen geven. Met de nieuw te bouwen ruimte kunnen alle groepen ondergebracht worden in het sportcentrum.

Met het aanleggen van een buitenfitnessruimte kunnen we meer gestalte geven aan onze buitensport behoefte. Sporten in de buitenlucht is gezond en met de aanleg van deze “fitnesstuin” kunnen we meer buitensport activiteiten met elkaar combineren.

Met het verhuizen van de spinnningruimte krijgen we, naast meer ruimte in de spinningzaal, ook weer meer ruimte voor vrije krachtoefeningen en de huidige spinningruimte.

Als alle verbouwingswerkzaamheden klaar zijn gaan we meer lessen aanbieden van max. 30 minuten waardoor iedereen per dag een goed gevarieerd en begeleid programma kan samenstellen. Natuurlijk blijven de huidige populaire lessen gewoon hun centrale plekje houden.

Vriendelijke groet,

Dijkmansport

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur