Wat zijn we blij met deze ontwikkeling, we hebben een eigen Dijkmansport-app! Makkelijk al je reserveringen doen met 1 druk op de knop. Maar ook kan je snel het nieuws lezen of moet er iets aangepast worden in je NAW-gegevens, ben je inmiddels verhuisd of heb je een ander emailadres. Dan kan je deze ook met 1 druk op de knop gemakkelijk aanpassen zodat dit volledig is! Wij hebben dan ook direct bericht van je aangepaste gegevens.

Ook als we in de toekomst weer evenementen hebben kunnen we dit via deze weg snel kenbaar maken. Je zult ook merken dat we gaandeweg de maanden de Dijkmansport-app blijven door ontwikkelen!

Kortom, alle informatie met 1 druk op de knop!
Als Dijkmansport-lid krijg je een email waarin we je uitnodigen om deze app te downloaden. We merkte in de corona-periode hoe lastig het was om iedereen te kunnen bereiken, dit vonden we erg vervelend voor de leden! We hadden dan wel een nieuwsbrief maar niet iedereen was aangemeld en zonder aanmelding mochten we je wegens de AVG-regels de nieuwsbrief niet sturen. We zijn nu over naar een ander systeem waardoor we deze nieuwsvoorzieningen wel mogen en daar zijn wij maar wat blij mee!

Ook zijn we nog steeds verplicht met de corona-regels tot het maken van reserveringen voor de fitness en groepslessen (dit geldt niet voor jeugdlessen). Daarom zijn we extra blij dat het via deze weg een stuk makkelijker gaat.

Reserveerde je altijd via de website? Dit kan nog steeds! Je bent niet verplicht om de app te downloaden. Je zult zien dat deze link veranderd is naar een andere digitale omgeving waar je gemakkelijk jouw lessen kan reserveren.

Je maakt gemakkelijk een eigen wachtwoord aan met je eigen e-mailadres. Let op, het is belangrijk om je e-mailadres te gebruiken die ook bij Dijkmansport bekend is!

 

Kom je er niet uit? We staan klaar voor je om te helpen, bel gerust of kom langs!

 

 

Plaats een reactie