De Dijkmansport Kerstwandeling!

Vanaf morgenmiddag 14.00 uur hebben wij voor iedereen een leuke kerstwandeling uitgezet. Vanuit ons vertrouwde stekkie (sportcentrum, Melisseweg 83) starten we met een wandeling van ca. 5 km opgeleukt met een aantal vragen over Dijkmansport. Wie trekt de regenjas aan en gaat de kerstdagen sportief tegemoet en beantwoord de meeste vragen goed?

Diegene met de meeste vragen goed maakt kans op een leuke prijs (trekking 3e kerstdag). De route is uitgezet met lintjes (rood/wit) er brengt je van het sportcentrum door het Kardinge-gebied. Om het uitdagend te maken hebben we een cryptische omschrijving gegeven waar je de vragen kunt vinden. Ze zijn een beetje verstopt dus je moet ze goed zoeken!

Omschrijving voor het vinden van de vragen:

  1. Binnensporten is momenteel van de baan maar als ik vraag 1 zou willen vinden zou ik hier mijn slag slaan.
  2. Na een stevige klim over de ring kun je hier even rustig gaan zitten op na te denken over vraag 2.
  3. Voor de derde vraag zal je op grote hoogte moeten uitkijken.
  4. Op de piste zien we elkaar dit jaar niet maar tegenover de Groningse Skipiste loopt een pad, loop niet te ver want anders word je nat!
  5. Om vraag 5 te beantwoorden is het wel noodzakelijk dat je, je strikt houdt aan de corona-regels omdat de kans dat je politie tegenkomt is 100% is. Sta niet voor ….paal.

Je mag je antwoorden van de vragen die je onderweg tegenkomt in de brievenbus gooien of je mag ze mailen naar info@dijkmansport.com (uiterlijk 26 december 24.00 uur).

Veel plezier & succes! ???