fbpx

BUITEN DANSLESSEN | NIEUW ROOSTER + NIEUWE LOCATIE

Hallo allemaal!

De buitenlessen zijn een groot succes en de danslessen worden druk bezocht. Wij zijn ontzettend blij dat we weer mogen dansen met elkaar. 

Locatie wijziging

Wij kunnen vanaf volgende week geen gebruik meer maken van de parkeerplaats aan de kartbaan. Onze nieuwe locatie is in de straat van Dijkmansport: Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon Melisseweg 79

Nieuw lesrooster

Ons doel is om weer terug te gaan naar het nieuwe normaal en ons oorspronkelijke rooster weer zoveel mogelijk te hanteren. Het is ons nog niet helemaal gelukt maar we kunnen al flink uitbreiden met het aantal uren. Bekijk het rooster goed voor ons nieuwe lesaanbod vanaf 2 juni!

Aandachtspunten

  • Houd zoveel mogelijk je eigen trainingsdag/docent aan (indien dit mogelijk is)
  • Staat jouw les nog niet op het rooster? maak dan een keuze uit 1 van onze andere lessen.
  • Heb je een abonnement voor 1 keer in de week, kom dan ook 1 keer in de week. Wil je vaker dansen dan moet je je abonnement wijzigen.
  • Houd je aan ons protocol en hygiënevoorschriften.

Nieuwe Facebook pagina

De afgelopen weken ondervinden wij veel problemen met onze facebook pagina. Omdat wij veel informatie via dit kanaal communiceren hebben wij deze pagina verwijderd. Wij hebben een nieuwe pagina aangemaakt onder dezelfde naam Dance Division Dijkmansport. Like onze pagina om op de hoogte te blijven van alle informatie. Onze informatie wordt ook verspreid op instagram, de website en de nieuwsbrief. Ontvang je geen nieuwsbrief? meld je dan aan via de website.

Zijn er vragen of opmerkingen, dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groet, 

Team Dance Division Dijkmansport

Mail: Milou@dijkmansport.com

Instagram: dancedivisiondijkmansport

Facebook: Dance Division Dijkmansport

Website: www.dijkmansport.com

Plaats een reactie