De dag van de start

Martijn blog trondheim oslo 2019 startGisteren aangekomen in Trondheim. Na een soepel verlopen reis en een vlotte incheck in ons hotel begonnen de voorbereidingen voor de mooie race van Trondheim naar Oslo. Waar ik naar uitkijk is fietsen in een omgeving waarin ik nog nooit heb gefietst.

Door de natuur

Door de natuur van Oslo met het voordeel dat je fietst op een goed onderhouden autoweg. Met gezonde spanning lig ik op mijn kamer uit te buiken van een goede lunch. Vanavond om 21.07 uur mag ik van start. Tussen de 17 en 20 uur later verwacht ik te finishen in Oslo. Hoe je een afstand als deze indeelt zal ik niet weten, maar een beetje kalm aan beginnen denk ik.

Live tracking

Tijdens de race ben ik en mijn ploegmakkers te volgen via een app (klik hier) ik rij met startnummer 1371.  Natuurlijk volgt er later een uitgebreid verslag voor nu wacht ik met een beetje spanning tot ik op de fiets mag springen.

Martijn

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 21.30 uur
Zaterdag 8.30 – 16.00 uur
Zondag 9.00 – 14.00 uur