fbpx

Berichtgeving Coronavirus: Dijkmansport dicht tot 6 april

Beste sporters, jongens en meisjes

Ik schrijf jullie vanuit een leeg sportcentrum. Een leeg gebouw waarin er anders leven is, gezelligheid en samen in beweging komen het credo is.

Virus

Dijkmansport is net als alle andere sport-  en sociale- voorzieningen gesloten. Om samen een vuist te maken tegen de verdere opmars van het coronavirus. Het voelt voor mij als oprichter en sportman in hart en nieren vreemd. Het is surrealistisch alsof we zijn aanbeland in een serie of film. We kijken ademloos naar iets wat we heel spannend vinden en ons hopelijk niet overkomt! Natuurlijk er zijn verschillende geluiden, voor- en tegenstanders. Echter het feit blijft dat er iets is wat we niet willen. Een onbekend virus die zorgt voor een enorme maatschappelijke ontwrichting. Dus hoe we er ook in staan we worden er allemaal mee geconfronteerd!

Verantwoordelijk

Angst is dan het eerste wat in je opkomt. Maar dat is niet een raadgever die wat mij betreft de boventoon mag gaan voeren. Ik heb al eerder tot collectiviteit opgeroepen en discipline. Zaken die ik jarenlang op de judomat hanteer als leidraad voor een verantwoorde les. 

Ik hoop dat door deze maatregelen de komende drie weken een goede stap word gezet. Om zo het virus beheersbaar te maken en we na deze korte pauze allemaal de draad weer op kunnen pakken.

Sportcentrum tijdelijk dicht

Wat deze weken voor ons als sportcentrum zal inhouden weten we niet. Het nieuws is bij ons allen nog niet geheel geland. Er zijn vele vragen waarop we het antwoord wellicht de komende dagen pas kunnen verwachten. In ieder geval zal het sportcentrum haar deuren sluiten tot 6 april.

Alle acties die we ondernemen zijn er op gericht om zodra de mogelijkheden zich weer voordoen. Mits het verantwoord is de activiteiten weer op te starten dit met net zoveel passie en energie te kunnen doen als voorheen.

Mochten wij nieuws hebben dan zullen wij dit met jullie delen via de nieuwsbrief, website en de sociale media.

Vragen?

De komende dagen zullen we telefonisch niet altijd even makkelijk bereikbaar zijn. Eventuele vragen en of opmerkingen zullen ook via de mail kunnen worden gesteld: info@dijkmansport.om

Vriendelijke groet,

Martijn Dijkman

8 gedachten over “Berichtgeving coronavirus: Dijkmansport dicht tot 6 april”

 1. These are hard times……

  Beste Martijn en alle anderen, sterkte in de komende periode en pas goed op jezelf!

  Laten we ons vasthouden aan het vooruitzicht dat we hopelijk door nu te minderen, over niet te lange tijd allemaal in goede gezondheid weer lekker samen kunnen sporten!
  Voorlopig zullen we het maar even moeten doen met solo rondjes rennen of fietsen (en zelfs dat mag in bv Italië en Spanje al niet meer…)
  See you soon!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

In verband met het Coronavirus zijn wij helaas tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten.