Onderaan dit bericht vind je de verschillende roosters bijgevoegd die gelden voor de komende 3 weken (van maandag 29 november tot en met zondag 19 december 2021). We beseffen dat dit voor iedereen enorm aanpassen is en dat we helaas niet alle lessen die gebruikelijk op het rooster staan een plekje kunnen geven. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk lessen te kunnen organiseren op een verantwoorde manier. Want blijven werken aan een goede gezondheid is essentieel en daarom zijn we blij dat we voor een groot deel van de lessen een oplossing hebben gevonden.

Belangrijk om te weten is dat dit rooster per direct van start gaat! De fitness groepslessen die voorheen op maandag na 17.00u plaatsvinden en nu op het rooster staan in de ochtend vinden vandaag dus niet plaats (behalve de online-les).

Jeugdjudo en danslessen:
Hoezeer wij gezelligheid in het sportcentrum ook stimuleren en het serveren van een goede bak koffie erg belangrijk vinden, vragen we toch aan ouders van sportende kinderen om het bezoek aan het sportcentrum tot een minimum te beperken. Kleed zoveel als mogelijk de kinderen thuis aan een zet ze af bij het sportcentrum. Er is altijd voldoende personeel aanwezig om de iedereen op te vangen zowel bij aankomst als vertrek.


Reserveren van lessen:
Voor alle groepslessen (m.u.v. judo- en danslessen) zal moeten worden gereserveerd. Naast dat we het aantal deelnemers hierdoor beter kunnen reguleren, hebben we ook goed zicht over welke lessen we mogelijkerwijs nog moeten uitbreiden.
Let op, we hebben bepaalde lessen gewijzigd van tijd en dag. Het kan daarom zijn dat jouw reservering gewijzigd is of dat je, je al hebt opgegeven voor een les zonder dat je het doorhebt. Check daarom nog even je eigen reserveringen en wijzig indien nodig.


Online lessen:
We gaan weer een aantal online lessen organiseren, deze staan op het rooster als Total Body Workout – Online. Deze les kan je thuis uitvoeren in je eigen huiskamer zonder attributen. Het is een live les met videobeeld. Let op, voor deze les dien je, je uiterlijk 2 uur van tevoren aan te melden, dan krijg je de link voor de online live les naar je e-mailadres gestuurd.

Tot slot:
Deze tijd vergt een hoop aanpassingsvermogen van iedereen. Ook de komende weken vraagt weer veel van ons allen. We blijven geduldig en we begrijpen dat het voor iedereen een periode is, die anders is dan gehoopt. Met respect voor elkaar komen we heel ver en kunnen we ondanks alles er toch iets van maken. Dank aan iedereen voor het begrip en aanpassingsvermogen zodat we er echt alles aan kunnen doen om het sporten mogelijk te houden.

 

Buitenlocaties judolessen 29 nov – 19 dec

Dansrooster 29 nov – 19 dec

Groepslesrooster fitness 29 nov – 19 dec

Judorooster sportcentrum 29 nov – 19 dec

 

Hopelijk tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

TEAM Dijkmansport